Broken Написано Октобар 1, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2018 пре 6 часа, Снежана рече @Broken @Juanito Видим да ћу морати Гризлија да зовем, много сте се ви промангупирали @Lady Godiva Отор`де ту анкету, ено га оби, жив није Brat medved je uvek dobrodosao sli bi ovu anketu ipak trebslo obaviti pre nego sto se on pojavi. Sto se Obija tice, trebalo bi da zna da ce natjecatelji morati da postave i fotografije. Ovog puta svoje...a ne nekog manekena kao ranije sto je znso da objavljuje na Slike forumasa. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 7, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 7, 2018 Узела сам сад да распремам ормар, кад већ немам шта да обучем, макар да побацам рите, да не заузимају простор. И на највишој полици, иза свих ствари налетим на свећу са венчања мојих родитеља. Већ сам и заборавила да стоји ту.. чами тако угашена, као и живот. Broken, Danijela and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 8, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 @Драшко, почиње за минут. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 14 минута, Lady Godiva рече Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Управо сада, Juanito рече Знам, погодиле су те речи. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 4 минута, Lady Godiva рече Знам, погодиле су те речи. Гледах неки интервју са Шаки. Каже, она мора да глуми ту сексуалност, док из Ријане само кипи, таква је природно. Било како било, није здраво за срце... Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 13 минута, Juanito рече #degeneracija ОК, ова једна је плава, па је зато само полу# Juanito and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 6 минута, Juanito рече Гледах неки интервју са Шаки. Каже, она мора да глуми ту сексуалност, док из Ријане само кипи, таква је природно. Било како било, није здраво за срце... Стварно? Мени је она увек деловала као девојка која само воли да плеше, јури, лети.. онако блентаво, спонтано, несвесна како је други дожављавају. Иначе, нисам ни гледала спот сад, само сам пуштала песму.. заборавила сам какав је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 19, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 La Tarara si, la Tarara no, la Tarara nina que la he visto yo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 20, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2018 ❤ Danijela је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 29, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2018 Posle nešto više od dve godine, izdala sam svoj voljeni LG i posle nešto više od dve godine, dala sam otkaz. Zanimljiv dan. Kraj jedne ere. Idemo dalje. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 пре 10 часа, Lady Godiva рече Posle nešto više od dve godine, izdala sam svoj voljeni LG i posle nešto više od dve godine, dala sam otkaz. Zanimljiv dan. Kraj jedne ere. Idemo dalje. Сваки крај је уједно и почетак. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 31, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2018 Have I ever told you I love you? No. I do. Still? Always. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Новембар 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2018 Само САД годишње баце хране у вредности од око 160млрд долара. За то време, око милион деце годишње умре од глади. Извор Milica Bajic and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука