obi-wan Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 9 минута, Vladan3 рече Није ли то (много) скупља инвестиција и од соларног ако се не варам? Ne bi znao, to nisam jos proverio. Sto se tice solarnog, to sam ispitao: ako se dobro secam, ulaganje da bi jedno prosecno domacinstvo imalo potpuno svoju nezavisnu struju je reda 4k evra, a nesto vise od toga ako se racuna i grejanje. To je njihova cena, naravno, na to se doda trosak za cevi i radijatore, zavisno od broja i velicine prostorija, i sta uopste `oce covek da greje na to centralno. Ovi rade i toplotne pumpe, i svasta jos nesto, ali nisam se bavio jos time mnogo detaljno. http://www.rdsolar.rs/ Lady Godiva and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 Да за топлотне пумпе су цене баш јаке, ја сам гледао неки пројекат за мању фирму у Немачкој па су се чан и они једва прерачунали за исплативост и то на неки дужи рок око 10-ак година. Али после ти је све буквално џабе Lady Godiva and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 35 минута, Vladan3 рече Да за топлотне пумпе су цене баш јаке, ја сам гледао неки пројекат за мању фирму у Немачкој па су се чан и они једва прерачунали за исплативост и то на неки дужи рок око 10-ак година. Али после ти је све буквално џабе I jos je vrlo cisto i elegantno, nema zagadjenja, nema zracenja, super stvar. I kod solarnih sistema isto to. Negde sam citao, da kad bi mi na Zemlji potpuno iskoristili kolicinu energije koju Sunce posalje ka nama za samo jedan dan, da bi ta iskoriscena kolicina pokrila potrebe svih ljudi u svemu sto se tice struje za period od nekih 100.000 godina. Pa ti sad vidi... Дијана. and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 19, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2018 Лапис Лазули, Broken, Снежана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 19, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2018 Embrasse-moi Jacques PRÉVERT C’était dans un quartier de la ville lumière Où il fait toujours noir où il n’y a jamais d’air Et l’hiver comme l’été là c’est toujours l’hiver Elle était dans l’escalier Lui à côté d’elle elle à côté de lui C’était la nuit Ça sentait le souffre Car on avait tué des punaises dans l’après-midi Et elle lui disait Ici il fait noir Il n’y a pas d’air L’hiver comme l’été c’est toujours l’hiver Le soleil du bon Dieu ne brill’ pas de notr’ côté Il a bien trop à faire dans les riches quartiers Serre-moi dans tes bras Embrasse-moi Embrasse-moi longtemps Embrasse-moi Plus tard il sera trop tard Notre vie c’est maintenant Ici on crèv’ de tout De chaud et de froid On gèle on étouffe On n’a pas d’air Si tu cessais de m’embrasser Il me semble que j’mourais étouffée T’as quinze ans j’en ai quinze A nous deux on a trente A trente ans on n’est plus des enfants On a bien l’âge de travailler On a bien celui de s’embrasser Plus tard il sera trop tard Notre vie c’est maintenant Embrasse-moi! NekiPrevod Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 Jedna za dnevnik: birana po vremenskim prilikama Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 Nesto se ova tema ucutala, treba to zivlje malo... https://www.pinterest.com/pin/617415430138674688/ "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2018 Пријави Подели Написано Март 19, 2018 Lady Godiva and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 20, 2018 Пријави Подели Написано Март 20, 2018 On 3/18/2018 at 22:23, obi-wan рече I jos je vrlo cisto i elegantno, nema zagadjenja, nema zracenja, super stvar. I kod solarnih sistema isto to. Negde sam citao, da kad bi mi na Zemlji potpuno iskoristili kolicinu energije koju Sunce posalje ka nama za samo jedan dan, da bi ta iskoriscena kolicina pokrila potrebe svih ljudi u svemu sto se tice struje za period od nekih 100.000 godina. Pa ti sad vidi... Да се упиташ када би мали тако практично бесконачну, бесплатну и чисту енергију шта би се направило од ове цивилизације, би ли процветала или би се распала. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 20, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2018 Хвала, Лапис. Баш си потрефила песму уз синоћну атмосферу. Тема се ућутала јер је мој дневик и рефлектује моје расположење. А синоћ је било дивно вече. Снег веје, а ја се ушушкам, он пуфнасте топле чарапице, ћебенце, поезија.. и тако све лепо и лагано. Нисам слушала ни музику, да не кварим. Уживала сам у тишини. Enjoy the silence, Кеноби. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Март 20, 2018 Пријави Подели Написано Март 20, 2018 On 19.3.2018. at 9:00, Lady Godiva рече Dobra pesma. Prvi put je čujem...i prvi put sam na ovoj temi. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 20, 2018 Пријави Подели Написано Март 20, 2018 пре 2 часа, Lady Godiva рече А синоћ је било дивно вече. Снег веје, а ја се ушушкам Ел ти то муваш Мурамасу? Lady Godiva, Grizzly Adams, Ћириличар and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 20, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2018 1 hour ago, Broken рече Dobra pesma. Prvi put je čujem...i prvi put sam na ovoj temi. Јесте, прелепа је. пре 41 минута, Juanito рече Ел ти то муваш Мурамасу? Да знаш да јесам помислила на једног форумаша кад сам послала коментар, али не на Машу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Март 20, 2018 Пријави Подели Написано Март 20, 2018 пре 47 минута, Juanito рече Ел ти то муваш Мурамасу? Da...to je i meni palo na um. Ima sve elemente. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2018 Sing, sing, sing.. dance, dance, dance.. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука