Jump to content

Vazdušni rat na Bliskom istoku: uništenje iranske bespilotne letelice, napadi izraelske avijacije na sirijske i iranske baze, obaranje izraelskog F-16 i turskog T129

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 35 минута, Milan Nikolic рече

Која је ово борбена летелица? Кажу да се нарадила у Сирији и Ираку.

DWg_mJhVwAAejK2.thumb.jpg.a611a6a63c24815152391922c5865942.jpg

то је неки Херкулес

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Milan Nikolic рече

Која је ово борбена летелица? Кажу да се нарадила у Сирији и Ираку.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Онај ко први уништи сателите оном другом.. победио је у рату, мислим. Тако да, не знам, када прекинеш непријатељу комуникацију и могућност да реагује.. Мислим, кад би било-шта би било. У неком светском рату. Новом. Ваљда.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Милан Ракић рече

то је неки Херкулес

AC-130 topovnjace?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, obi-wan рече

AC-130 topovnjace?

Да

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Кад смо код тога - уместо снова о великим ескадрилама и сателитима, мислим да су беспилотне летелице и мали дронови технологија којом би требало да се позабаве мале земље попут наше. Они се заснивају на јефтиној и доступној технологији, доступно практично свакоме, и питање је само инвентивности - а такве људе имамо. Не говорим овде о сателитски навођеним летелицама типа амерски предатор итд. Него о оним малим које људи масовно користе за сликање из ваздуха итд.

Да не дајем сад неком идеје шта све може да се направи са тим... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...