IgorMayerRadovanov Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Postavljam pitanje,da bi se Srbski narod pomucio da razume i prihvati nesto sto je starije i od njega samog. goranger је реаговао/ла на ово 1 Budite dobri kao golubovi a mudri kao zmije...Bogootpadnistvo je uzelo maha...Satana brzinom munje preuzima srca ljudska i svet globalno.. Doslo je vrema da razumne nazivaju ludim,a lude normalnim...Igor Mayer Radovanov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 2 минута, IgorMayerRadovanov рече Postavljam pitanje,da bi se Srbski narod pomucio da razume i prihvati nesto sto je starije i od njega samog. Ajde prvo ti odgovori Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IgorMayerRadovanov Написано Фебруар 10, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Ja samo znam da nista ne znam. Budite dobri kao golubovi a mudri kao zmije...Bogootpadnistvo je uzelo maha...Satana brzinom munje preuzima srca ljudska i svet globalno.. Doslo je vrema da razumne nazivaju ludim,a lude normalnim...Igor Mayer Radovanov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 5 минута, IgorMayerRadovanov рече Ja samo znam da nista ne znam. jah vala...krhko je znanje. Googlaj malo :-) https://www.epsihoterapija.com/sta-je-psihoterapija http://www.savetovalistemozaik.com/sr/sta-mi-radimo/psihoterapija/ A šta si mislio da je starije od svrpskoga naroda? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 11 минута, IgorMayerRadovanov рече Ja samo znam da nista ne znam. Значи, ти ништа не знаш, и тога си свестан. Лепо и ретко. Понекад овде дођу неки који се праве много паметни, и надмено свима држе предавања и соле памет. Срећом, ти, очито, ниси такав. Дакле, добродошао нам. Phoebe, goranger and IgorMayerRadovanov је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IgorMayerRadovanov Написано Фебруар 10, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Hvala lepo ,brate. Лидија Миленковић and goranger је реаговао/ла на ово 1 1 Budite dobri kao golubovi a mudri kao zmije...Bogootpadnistvo je uzelo maha...Satana brzinom munje preuzima srca ljudska i svet globalno.. Doslo je vrema da razumne nazivaju ludim,a lude normalnim...Igor Mayer Radovanov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Ličiš mi na ovoga što vari. Da nisi ti? Аристарх, Таша and srema је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука