JESSY Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 U šabačkoj Sabornoj crkvi Svetog Petra i Pavla postavljen je elektronski brojač posetilaca. Aparat je izazvao veliku pažnju i komentare na društvenim mrežama. Posle uređenja porte, šabačka Saborna crkva koja je najveći prvoslavni hram u gradu, privlači sve veći broj posetilaca, posebno porodice sa malom decom koja imaju mesto za igru. Samo u decembru, crkvu je posetilo više od 50 hiljada ljudi, toliko i do sredine januara- zabeležio je video numerator, nova naprava čije postavljanje je podelilo mišljenje Šapčana. Рапсоди, Dominika and Broken је реаговао/ла на ово 2 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 "Nisam siguran da je to nešto pozitivno, u našem društvu , zato što je to slobodna volja građana, ne treba da budu proveravani da li dolaze u crkvu ili ne vidim razlog zbog čega bi se to brojalo, šta je svrha toga", misli jedan od građana Šapca. "Iskreno, nemam određeni stav kada je to upitanju, mislim da je pravoslavna crkva stub razvoja ovog društva", nadovezuje se drugi. "I pozitivno i negativno", zaključuje treći. "Pozitivno da znamo broj koliko nas je među nama a negativno, pa brojevi su čudna kategorija, ne znam, u svakom slučaju više pozitivno nego negativno." Elektronski brojač posetilaca, povod je za različite i brojne komentare na društvenim mrežama. Za crkvu je to, kako su nam rekli, bio poseban izazov, jer prvi put imaju tačnu informaciju, koja je važna u modernom svetu, kojem se prilagođavaju. "Nama je stalo da znamo kakav je naš status i ugled u narodu", naglašava dr Ljubomir Ranković, protođakon. "Te kamere broje samo, ja sam gledao, to su tačkice crne, niti registruje lice, niti išta, ja mislim da to pitanje mogu postavljati ljudi koji ne shvataju ovo vreme." Sve više je, kažu i stranih turista, koji, tokom posete Šapcu, ne propuštaju da vide Sabornu crkvu, važan spomenik kulture i istorije grada. http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/57/srbija-danas/3006799/brojac-vernika-podelio-sapcane.html Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 dakle, sta vi mislite o ovome...? da li u svim crkvama treba postaviti ovave brojace...? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 Рапсоди and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dr Venko Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 1 hour ago, JESSY рече dakle, sta vi mislite o ovome...? da li u svim crkvama treba postaviti ovave brojace...? Наравно да не треба. Која је сврха бројача...? Бесмислица. Драгана Милошевић, Sanja Т. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 Треба, овако неки: Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 Postavljen zbog statistike, skroz ok, ne vidim sta je tu lose. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 1 минут, Djapa рече Postavljen zbog statistike sta ce crkvi takva statistika...? Trifke and Dr Venko је реаговао/ла на ово 1 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 1 сат, JESSY рече Samo u decembru, crkvu je posetilo više od 50 hiljada ljudi, toliko i do sredine januara- Ја мислим да им тај бројач не ради Скоро две хиљаде људи дневно?! И баш, ме занима где је постављен и на који начин броји, пошто, највероватније, једног човека који је ушао у цркву да купи свећу, изашао да је запали, поново ушао на службу и након службе изашао-бројач "изброји" четири пута. JESSY, Sanja Т., srema and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 2 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 1 минут, JESSY рече sta ce crkvi takva statistika...? Crkva je tadkoje i institucija, potrebno joj je uredjenje, statistika moze da doprinese boljem uredjenju. Zasto ste takvi hejteri ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 Sta je sa ovim forumom u zadnje vreme, sve neke nebulozne teme i rasprave nema sta covek pametno da procita... Bernard је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 8 минута, Djapa рече Zasto ste takvi hejteri ... zasto smo odmah hejteri...? zasto ne moze da nam bude cudno i nejasno...? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 3 минута, Djapa рече nema sta covek pametno da procita... ne bih se bas slozila s tobom...u svakom slucaju uvek postoji mogucnost da doprineses kvalitetu foruma... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 19 минута, JESSY рече sta ce crkvi takva statistika...? Па што да не? Занимљиво је да се види... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 2 минута, Grizzly Adams рече Па што да не? Занимљиво је да се види... pa dobro ako je zanimljivo... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука