Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

у последње време ми је нешто важно да тражим позитивне садржаје, сувише негативних око мене ... ове две лезирене ме нешто не привлаче са својим наизглед самоубилачким тенденцијама увлачењем других у своје тужне трипове  0102_laugh

а и није ми баш било јасно шта је butterfly kiss, па сам натрапао и на ово: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=butterfly%20kisses

погледати под 3 и 4 за ружно објашњење 319.gif

јел сам добро оценио филм?  319.gif

Подели на овим сајтовима

sta znam,meni nije poenta na lezbejskim odnosima uopste, jer ih ,u krajnjoj liniji ne podrzavam. Kao ni pedere.

Ono sto je ostavilo utisak na mene tada, kada sam gledala film, jeste razlog zasto ta riba radi sto radi.Izaziva Boga, trazi od Njega reakciju na ta svoja zlodela.

па кажем, није мени проблем што имају лезбејске тенденције, већ што увлаче друге у своје тужне трипове самоповређивања и повређивања других.

мало ми је садо-мазо трип ...

Подели на овим сајтовима

Жељко хвала за ово ! Само слаба је ово поента ако невиди бар 5милиона Срба !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ex.Moci obrati pažnju(ako nisi do sada)  0205_whistling

OZ%20Movie%20Shine.jpg

E spustam ovaj film za veceras... dopala mi se prica... inace evo mog predloga(gledao sam do 40 minuta samo ali mi se dopalo):

http://www.imdb.com/title/tt1578275/

MV5BMzg3MDUwMTI1OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzY0NDIxNA@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

rite_the.jpg?1291400855

The Rite (2011)

Inspirisan istinitim događajima, film "Obred" prati skeptičnog studenta teologije Majkla Kovaka (Kolin O'Donahju), koji nevoljno pohađa školu egzorcizma u Vatikanu. Tokom boravka u Rimu, Majkl upoznaje nesvakidašnjeg sveštenika, Oca Lukasa (Entoni Hopkins), koji ga upoznaje sa mračnom stranom njegove vere, otkrivajući da đavo može biti čak i u jednom od najsvetijih mesta na Zemlji.

Glumci: Anthony Hopkins, Toby Jones, Alice Braga, Ciaran Hinds, Rutger Hauer, Chris Marquette, Franco Nero, Torrey DeVitto, Maria Grazia Cucinotta, Colin O'Donoghue, Marta Gastini, Rosa Pianeta, Nico Toffoli, Ben Cheetham, Arianna Veronesi

Režija: Mikael Håfström

Žanr: Drama, Horor, Triler

Jezik: Engleski

Zemlja: SAD

Scenario: Michael Petroni, Matt Baglio

Distributer: Tuck

Linkovi: Oficijalni sajt • IMDB

Meni bio zanimljiv, možda će biti i vama. smej.gif

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

stone_milla_jovovich_poster.jpg

Stone

Најтоплија препорука.

Ај ово ћу вечерас  smej.gif

Једино кроз љубав можемо да схватимо/упознамо друго људско биће

у најскривенијем језгру његове личности.

Духовни чин љубави оспособљава човека да уочи битне црте и особине друге особе

и шта више, да види и оно што се у њој потенцијално скрива, што још није остварено,

али се може остварити. Особа која воли, својом љубављу оспособљава, подстиче

вољену особу да оствари те прикривене могућности, будећи у њој свест о ономе шта

може и шта треба да постане.

Виктор Франкл

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...