Гост Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 9 РОТА Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Цитат Филм је јако занимљив о два брата који су у свађи и када се један од њих тешко разболи овај други брат иде да га види , али како и чиме то треба погледати . Погледај те обавезно ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Цитат Цитат Филм је јако занимљив о два брата који су у свађи и када се један од њих тешко разболи овај други брат иде да га види , али како и чиме то треба погледати . Погледај те обавезно ! Добар филм. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Септембар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Да ли је неко гледао кратки филм о верској нетолеранци у школи, Француска или Шпанија (?) ? Говори се о томе како се једној девојчици муслиманки, од стране учитељице,, забрањује да носи вео преко главе... Како се зове тај филм, не могу да га нађем на Ју Тјубу...? Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Знам да је већ био као препорука, али није на одмет да се подсетимо. Ако неко има линкове за филм Цар, нека пошаље на пп. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Ууууу, одличан филм!!! Ма Михалков је за сваку препоруку! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Филм К. Кишловског, "Декалог". То је, заправо, тв серијал који се састоји од десет филмова/епизода, сваки у трајању од 50-ак минута. Ремек дело! За тај серијал је Стенли Кјубрик изјавио (што он иначе није чинио за филмска остварења било ког уметника) да је право РЕМЕК ДЕЛО! Штета што се то код нас никад није приказивало на тв-у. Или се ја барем тога не сећам. Препоручујем! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 cisto da kazem,mislim da je film Avatar preradjevina bolivudskog filma Koi...Mil Gaya(obozavam njihove filmove) http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0978762/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рончица Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Цитат Да ли је неко гледао кратки филм о верској нетолеранци у школи, Француска или Шпанија (?) ? Говори се о томе како се једној девојчици муслиманки, од стране учитељице,, забрањује да носи вео преко главе... Како се зове тај филм, не могу да га нађем на Ју Тјубу...? Хвала. И ја сам то гледала, али не могу да се сетим како се зове. Покушавам да га нађем, па ко нађе први нека јавља! "С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рончица Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Цитат Да ли је неко гледао кратки филм о верској нетолеранци у школи, Француска или Шпанија (?) ? Говори се о томе како се једној девојчици муслиманки, од стране учитељице,, забрањује да носи вео преко главе... Како се зове тај филм, не могу да га нађем на Ју Тјубу...? Хвала. Ево, нашла сам: Hijab in Europe- 8 minute short film. "С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Септембар 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Цитат Цитат Да ли је неко гледао кратки филм о верској нетолеранци у школи, Француска или Шпанија (?) ? Говори се о томе како се једној девојчици муслиманки, од стране учитељице,, забрањује да носи вео преко главе... Како се зове тај филм, не могу да га нађем на Ју Тјубу...? Хвала. Ево, нашла сам: Hijab in Europe- 8 minute short film. Хвала ти много Рончице, жива била ! Препоручујем свима да погледају овај филмчић.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Malo Azije 4chsmu1 Wong Kar Wai Cista poezija. Od WKW-a obavezno i Chungking Express i 2046. pravopop Naravno tu je i Ki-duk Kim Od njega jos i 3-Iron (Bin-jip). Ima on jos gotivnih pogotovu starijih filmova, ali se teme stalno ponavljaju pa postaje malo monotono. Od filmova sa malo klasicnijom radnjom, ne treba propustit Ang lee-jev: Lust and Caution trailer Sjajan film. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Нашла сам линкове за филм "Цар" са све прводом. Ако је неко заинтересован нека ми се јави на пп. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука