Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

9 РОТА

Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе.

Подели на овим сајтовима

Постављена слика     

Филм је јако занимљив о два брата који су у свађи и када се један од њих тешко разболи овај други брат иде да га види , али како и чиме то треба погледати . Погледај те обавезно !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Постављена слика     

Филм је јако занимљив о два брата који су у свађи и када се један од њих тешко разболи овај други брат иде да га види , али како и чиме то треба погледати . Погледај те обавезно !

Добар филм.  :cmizdrenje:

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да ли је неко гледао кратки филм о верској нетолеранци у школи, Француска или Шпанија (?) ?

Говори се о томе како се једној девојчици муслиманки, од стране учитељице,, забрањује да носи вео преко главе...

Како се зове тај филм, не могу да га нађем на Ју Тјубу...?

Хвала.

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Филм К. Кишловског, "Декалог". То је, заправо, тв серијал који се састоји од десет филмова/епизода, сваки у трајању од 50-ак минута. Ремек дело! За тај серијал је Стенли Кјубрик изјавио (што он иначе није чинио за филмска остварења било ког уметника) да је право  РЕМЕК ДЕЛО! Штета што се то код нас никад није приказивало на тв-у. Или се ја барем тога не сећам. Препоручујем!

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

cisto da kazem,mislim da je film Avatar preradjevina bolivudskog filma Koi...Mil Gaya(obozavam njihove filmove)

Подели на овим сајтовима

Да ли је неко гледао кратки филм о верској нетолеранци у школи, Француска или Шпанија (?) ?

Говори се о томе како се једној девојчици муслиманки, од стране учитељице,, забрањује да носи вео преко главе...

Хвала.

И ја сам то гледала, али не могу да се сетим како се зове. Покушавам да га нађем, па ко нађе први нека јавља!

"С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!"

Подели на овим сајтовима

Хвала.

Ево, нашла сам: Hijab in Europe- 8 minute short film.

"С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!"

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хвала.

Ево, нашла сам: Hijab in Europe- 8 minute short film.

Хвала ти много Рончице, жива била !

Препоручујем свима да погледају овај филмчић....

Подели на овим сајтовима

Malo Azije 4chsmu1

Wong Kar Wai

Cista poezija. Od WKW-a obavezno i Chungking Express i 2046. pravopop

Naravno tu je i Ki-duk Kim

Od njega jos i 3-Iron (Bin-jip). Ima on jos gotivnih pogotovu starijih filmova, ali se teme stalno ponavljaju pa postaje malo monotono.

Od filmova sa malo klasicnijom radnjom, ne treba propustit Ang lee-jev:

Lust and Caution trailer Sjajan film.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...