Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

meni topten svih filmova, a zanr je sci-fi greengrin a svi su egzotika- tj manje poznati, a izuvaju prstgore

CYPHER- atmosfera, muzika, zvuk- frapantni, triler u pravom smisli te reci, a james bond je smesan za ovog agenta

Постављена слика

MAN FROM EARTH - najcudnija izvedba sci-fi filma ikada, sede ljudi u sobi i pricaju ceo film, jedan ustane malo protegne noge i tako, a sci fi hahahaha, znaci jedinstven film

Постављена слика

SERENITY - odma akcija od pocetka do kraja- take filmove volim, nista uvod, zaplet rasplet greengrin

Постављена слика

i serija FIREFLY koja prethodi filmu, ja sam prvo odgledo film, pa seriju, pa opet film, pa cu opet seriju 0102_laugh

Постављена слика

ja iance nisam neki fan serija i spanskih osecanja, ali ovo dok sam gledo prvi put mi se desilo da bukvalno komplet zavolim te ljude tj ekipu sto glumi- a u stvari ko i da ne glume, i obavezno skinite komplet serijal sa intervjuom glumaca na kraju serijala- a otkricete zasto ako pogledate seriju 319.gif a reziser Joss Whedon je genijalac!

bonus:

horror remek delo, a u stvari je vise zanr jeza, kraj filma izuzetan i ceo smisao

Постављена слика

ko se jezhi jeze i plasi duhova bolje da ne gleda jer je jeza od pocetka do kraja, tako nesto jos nisam video, bio sam konstatno nakostresen

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ovaj sa Lusi Lu, ne znam, ovaj Čovek sa zemlje je extra, kao one najbolje crno-bele epizode Twilight Zone spojene u film, a za ovaj Firefly nikad čuo do sada, pogledao na IMDB i iznenadio se odličnim ocenama. Ne znam kako sam propustio...

Evo sad skidam svih 14 epizoda...

Danas sam završio gledanje Caprice, koja mi je isto super, a koja sledi kao uvod u BSG priču..

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

ne citaj nista na imdb! moze kad odgledas, jer je i fora u tome sto manje znas o ovim filmovima to bolje, stvarno su izuzetni, videces svi su u istoj klasi a to je vrh! greengrin

a seriju firefly gledaj da pogledas prvo prvu epizodu, nesto su pobrkali, ne znam sad jel prva prva ili koja, uglavnom valjda pise tamo odakle skidas, i naprasno je ta tv kuca prekinula snimanje tj emitovanje jer su seljaci, eto kako su neki glupi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

e a to sto kazes nisi cuo za te filmove, pa zato sto su to pravi skriveni dragulji, i bas je fora sto nisi cuo nista o njima tako da mozes da gledas bez predrasuda i da se iznenadis, ali avaj, ja sam vec tamo nahvalio 0102_laugh

EDIT: evo naso sam redosled epizoda, valjda je tacno, proveri jos

In fact, there is only one thing that could have in any way ruined this show, and that is the order the episodes where screened on television. The following list has the order the episodes should be viewed, with the numbers representing the order they where screened;

11) Serenity

01) The Train job

02) Bushwhacked

06) Shindig

07) Safe

03) Our Mrs Reynolds

04) Jaynestown

05) Out of Gas

08) Ariel

09) War Stories

13) Trash

14) The Message

12) Heart of Gold

10) Objects in space

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Odavde odakle skidam je inače poređano po tom redosledu koji si ti dao..  :)

http://ipb.quicksilverscreen.com/index.php?showtopic=54761

Подели на овим сајтовима

која је шифра за распакивање ?

Nema.. Mislim nije šifra "nema", nego nije potrebna šifra.

Подели на овим сајтовима

Ja sam skinuo odatle, nije mi tražio ništa...

Nemoj ništa da upišeš...vidi da li će da ti raspakuje....

Kako raspakuješ...baš ću da se potrudim da ti pomognem, krivo mi je da ne raspakuješ odatle kada sam ti ja dao te linkove..

Подели на овим сајтовима

3-Iron (2004)

Постављена слика

Filmčina sa velikim Č. :drugarstvo:

Koreanci imaju osećaj za filing što bi rekla tetka Ceca.

Imaju autentičnu filmsku školu, koja se prilično razlikuje od ostalih velikih azijskih kinematografija. Ovaj film je biser te škole. Kao da ga je pravio neki azijski Džarmuš. Maksimalnost minimizma. Komedija tragedije. Ljubav mržnje. Sanjanje jave.

Ima umetničkih aspiracija, tako da ko voli težak Holivud bolje da se ne laća ovoga. Takvima može samo Čaplin pomoći.

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

http://en.wikipedia.org/wiki/Made_in_Britain

Tim Rot u ulozi Trevora,televizijski debi  bendoff

muzika- The Exploited

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

3-Iron (2004)

Постављена слика

Filmčina sa velikim Č. :)

Koreanci imaju osećaj za filing što bi rekla tetka Ceca.

Imaju autentičnu filmsku školu, koja se prilično razlikuje od ostalih velikih azijskih kinematografija. Ovaj film je biser te škole. Kao da ga je pravio neki azijski Džarmuš. Maksimalnost minimizma. Komedija tragedije. Ljubav mržnje. Sanjanje jave.

Ima umetničkih aspiracija, tako da ko voli težak Holivud bolje da se ne laća ovoga. Takvima može samo Čaplin pomoći.

prstgore. Sjajan film. Jedina zamerka na Kim Ki Duk-a je sto stalno iznova pravi jedan te isti film :) .

link=topic=67.msg325495#msg325495 date=1292542147]

Tim Rot u ulozi Trevora,televizijski debi  bendoff

muzika- The Exploited

Zvuci dobro... jel valja?

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...