Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

3-Iron (2004)

Постављена слика

Filmčina sa velikim Č. 0102_laugh

Koreanci imaju osećaj za filing što bi rekla tetka Ceca.

Imaju autentičnu filmsku školu, koja se prilično razlikuje od ostalih velikih azijskih kinematografija. Ovaj film je biser te škole. Kao da ga je pravio neki azijski Džarmuš. Maksimalnost minimizma. Komedija tragedije. Ljubav mržnje. Sanjanje jave.

Ima umetničkih aspiracija, tako da ko voli težak Holivud bolje da se ne laća ovoga. Takvima može samo Čaplin pomoći.

Druze, hvala za preporuku! Juce sam ga odgledala, danas opet. Odusevljena sam!!!  0102_laugh

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Ne znam da li je vec bio na temi... Pogledala sam ga tek pre neki dan... Podseca na Montevideo po rodoljublju, zajednistvu, ljubavi i rivalstvu medju najboljim prijateljima... zru

http://www.youtube.com/watch?v=Xr6pVUv9cJQ

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

Нисам излистао целу тему па не знам да ли је ово већ постављано. Изузетан филм.

Дефинитивно најјачи утисак ми је оставио "3 - iron". То сам приметио да је постављано.

Подели на овим сајтовима

Jeste, bilo je, al` nema veze...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...