Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

East/West (1999) o ruskim emigrantima koji se iz Francuske vraćaju u domovinu...

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Георгина@

Слабо пратиш форум,сви твоји предлози су давно постављени, али у сваком случају имаш добар укус... :good2:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Nymphomaniac_poster.jpg

danas video pa pomislih na zosimu...trejler obećava al neću da linkujem da neki ne :0222_shocked: :0222_shocked: :0222_shocked:

http://en.wikipedia.org/wiki/Nymphomaniac_%28film%29

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

само пратим ову тему и мислим да је Ок да потврдим да је неки филм добар, а поготово ако неко нов чита па не чита од почетка...или....

Подели на овим сајтовима

само пратим ову тему и мислим да је Ок да потврдим да је неки филм добар, а поготово ако неко нов чита па не чита од почетка...или....

само напред, ионако нико не креће са темом од почетка :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

само напред, ионако нико не креће са темом од почетка :)

осим мене  :0222_shocked:

оседех до краја 0703_read , иначе мислим се да убацим и неки списак (онај који сам ја правила) да људи лепо имају преглед, али то је таааако шааарееееноооликооо

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...