Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Dokumentarni film koji se ne propušta...

Klikni na sliku 

big_graphic.jpg

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Много јак и потресан филм, препоруке. 

http://www.imdb.com/title/tt0420901/

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

http://www.youtube.com/watch?v=jAGhiDgx1XA

спремам се вечерас да га гледам... је л неко гледао можда?

http://en.wikipedia.org/wiki/From_the_Life_of_the_Marionettes

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

је л неко гледао можда?

експлицитно. апорично. узнемиравајуће. мучно. авангардно. измичуће. фрагилно. некоректно. брутално. ...

Подели на овим сајтовима

meni se ovaj film bas dopao. al' ima podosta ruznih scena pa onoo, nije za svakog :D

I spit on your grave 2

Film je po meni kretenski, ja tu nisam video ništa od hrišćanstva, previše nasilja i to sadističkog nakraju od glavnog lika. Jedino što je kod nje pozitivno je karakter koji je pokazala kada na početku filma nije htela da se skida, za razliku od naših "dobrih devojaka" koje posle jednog ili dva snimanja se same skidaju.

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Odgledo sam najzad i ruski filм orda.

26512_vest_891-300x200.jpg

the-horda_poster.jpg

Филм је снимљен на основу приче о чуду које је учинио свети Алексије, митрополит московски — молитвом је исцјелио од сљепила Тајдулу, мајку монголског кана Џанибека. Болесну канову мајку су покушавали да излијече на разне начине, доводили су јој врачеве и шамане из свих крајева пространог монголског царства, и после многих узалудних покушаја Тајдулин син најзад одлучи да се обрати „московском чаробњаку“ — тако Џанибек у филму назива светог Алексија.

Има једна сцена где доведоше једног шамана, а овај нешто скаче около царице, врти неке чегртаљке обучен у неко црно перје са све маском на глави, хрче и грокће и тако неко време док царица не рече да ју је сву испљуво. Умро сам од смеха на ту сцену.

Иначе нађем ја филм на неком од оних  сајтова који онлајн пушћају филмове. И гледам ја тако неко време филм, знам да је руски филм а чујем сви сем татара говоре турски, реко какав је ово руски филм на турском језику о татарима. И сад мука је мени гледати филм на турецком језику ал ајд некако се патим и трпим, међутим титлови су право лудило, људи у филму причају пола сата изађе један титл и то потуно без везе. На крају неки лик митрополита назива деда мразом ( такав титл) и ту ми пукне филм , баталим тај онлајн сајт побришем га из броузера истог момента. И скинем ја филм лепо легално преко торента на руском.

Значи ем лепша слика, ем брате све на руском лепо разумеш а и кад татари причају у позадини се чује руска синхронизација.

Ужас, какву сам муку претрпео.

Подели на овим сајтовима

И скинем ја филм лепо легално преко торента на руском.

hahahha

Pravi ljubitelji filma nikada ne trebaju da isti gledaju preko web stream-a,ja neću čak da gledam one cam verzije  što ljudi snimaju u bioskopu pa kače odmah poslije premijere na internet,već sačekam "legalnu" verziju na torentu,em HD slika,em pravi filmski format slike,em kvalitetan ton koji je jako važan... još samo pored dobroh filma treba i dobro raspoloženje da se isti gleda

Подели на овим сајтовима

Кордунаш што нам не отвориш неку тему о Кордуну?

О историји, имену, Србима, обичајима, прошлости, садашњости итд.

Подели на овим сајтовима

ko voli pravi evropski film,ima dva domaća koja jako preporučujem,zbog toga što su na neki način originalni,posebno drugi koji ću da navedem.

1- Sinovci

2-Vir

ovaj vir kog je ja mislim Kusturica režirao ima dosta neobičnu radnju,početak je malo u stilu koji se meni ne sviđa ali kasnije poprimi pun smisao,to je inače odlika pravog evropskog filma po meni

Подели на овим сајтовима

И мене интересује!

Подели на овим сајтовима

Није ни битно кога интересује, битно је да постоји. Мене рецимо занима.

Uradiću kroz par dana,biće mi čast da predstavim svoj zavičaj

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...