Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Да им причамо рођачки , имамо појединачне обичаје , славимо пријатељску славу, носимо личну народну пардон породичну ношњу, и имамо лични однос само нас двоје троје , јер не излазимо из куће седећи на нету по вас дан , али то је наша нација брате пардон породица тј. родовска заједница.

Sori bruder ali koji to mi. Pokazi mi taj skup/grupu/organizam jer ja ovako stvarno ne znam da li je tacno ili netacno ovo sto kazes.

:)

Ја сам мислио да наука људе води у будућност а не у прошлост ...

Jes i ja. Samo sam naucio gorku istinu da dok ne bude nekog intelektualnog koncenzusa oko toga koji su filozofski pojmovi prevazidjeni (neistiniti, netacni, lazne dileme etc) slabo cemo se mi svi skupa nakusati te futuroloske corbe. Verovali u nacije ili ne.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Tacno samo to kad kazes taj je Spanac, Englez ima smisla kao kad kazes taj je Vaga, Strelac etc.

U ovom kontekstu- da! :D

Btw, ja sam beton u bosanskom horoskopu. Jel se to isto računa?!

I da, odoh po kokice za nastavak calabrc .

Подели на овим сајтовима

Ало народе,ово је тема о филму, спамујете бзв...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Zar je moguće ovoliko usko posmatrati filmove? :10500:

Nije sve crno i belo. Ima i čitav spektar sive između :tv: ! :D

То сам и ја рекао,реалност је у боји а филмови су црно бели а Медино је схватање да филмови преказују реалност каква јесте , једина је разлика што филмове можеш да прекинеш кад хоћеш.

Подели на овим сајтовима

Не волим их, кад сам задњи пут гледао http://www.imdb.com/title/tt0300140/ три дана нисам мо'го да се смирим. Више волим кунг фу филмове, Џеки Чен и слично.

I poenta filma je da te potrese, izbaci iz koloseka.

Ne citas od literature valjda samo Danijelu Stil?

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Много добра полицијска акција-драма, препорука!

Необична је камера, као да је снимано из руке, па изгледа доста реалистично.

End of Watch

endofwatch.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1855199/

• Волим 1

Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан."

Св. Исак Сирин

Подели на овим сајтовима

Od 18.00h (BG time) puštam film kod nas u Crkvi ama - nemam ideju koji film?

Odgledali smo i "Ostrvo" i "12" i skoro sve što se nudi na "Prijatelj Božiji"....

Imate li neku ideju, predlog nekog dušekorisnog filma, koji inspiriše

na razmišljanje, razgovor...?

Mora da bude dostupan preko neta i titlovan na srpski (i 'srodne' jezike).

Help!

Toma

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

Jeste gledali Forpost?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Hvala ti na brzoj reakciji!

Gledali smo i plakali. Potom sam ga lane na mojoj Slavi

pustio u dnevnoj sobi. I plakali gledaoci a film je sav o ... radosti!

Nabacaj sve filmove koji ti padnu na pamet, slobodno!

I za ostale isto važi.

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...