Hadzi Vladimir Petrovic Написано Септембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hadzi Vladimir Petrovic Написано Септембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2019 Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hadzi Vladimir Petrovic Написано Септембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Септембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2019 Чунга Лунга and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2019 Самсон (2018) Романтизована холивудска прича о Самсону, али без обзира, има доста добрих момената, вреди да се погледа. Samson (2018) - IMDb WWW.IMDB.COM Directed by Bruce Macdonald, Gabriel Sabloff. With Taylor James, Billy Zane, Lindsay Wagner, Caitlin Leahy. After losing the love of his life to a cruel Philistine prince, a young Hebrew with... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2019 @Натан Kol`ko vidim - dobio je dosta lose ocene svud redom... Натан је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2019 Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2019 On 16. 9. 2019. at 20:32, obi-wan рече @Натан Kol`ko vidim - dobio je dosta lose ocene svud redom... Expand Питам се зашто, на мене је оставио добар утисак, нарочито сцене борбе са Филистејима, прелепо су урађене, начин на који се обраћа Богу у слабости, доста надахњујуће што се мене тиче. А тек Дилајла... Ја не пратим уопште филмску сцену, само погледам кад-кад неки филм по препоруци или сам ишчачкам нешто, тако да је можда ова глумица општепозната, не знам, а за мене је право откривење, ако већ говоримо о слабостима: <<<<<3333333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2019 Ja pamtim tu stariju varijantu bas zbog Hedi Lamar u ulozi Dalile, uh Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Октобар 3, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2019 Аристарх, Milica Bajic and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Октобар 3, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2019 Kafanski amater, Istopljeni kamen and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 3, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2019 За љубитеље животиња Предраг М and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 3, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2019 Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 4, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2019 Parasite (2019 film) - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука