Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

@Liga Džentlmena Slabo se razumem u tome, ali ok je film. Ne pravis valjda i ti stazu??  :D:D I hit je lom. :D

• Хахаха 1

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Nikola Stojanovic рече

@Liga Džentlmena Slabo se razumem u tome, ali ok je film. Ne pravis valjda i ti stazu??  :D:D I hit je lom. :D

Pravim sta meni odgovara. ?Jel moze pr3vod pesme. ?

Evo jedan hit, pa poslusaj:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Необичан филм, вреди погледати!

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Данас га одгледах на Јавном сервису РТС. Филм Мирослава Момчиловића од пре неку годину...

"Смрдљива бајка"

Smrdljiva_bajka.jpg

IMDb

Негде на фону Зејтлинових "Звери јужних дивљина", овај филм слави живот на један потпуно другачији и бајковит начин; без сувишне патетике која би се лако могла "накалемити" на судбине главних јунака. Мислим да ће неправедно овај филм остати упамћен по повратничкој улози Жарка Лаушевића на великом платну. Мсм., то јесте чињеница, али ова бајка о просјацима, отшелницима  из света у којем ми живимо, превазилази и добру Жаркову улогу и ништа лошију његове партнерке Јелене Ђокић. Врхунска минијатура оца нашег једног форумаша је већ уобичајен стандард за овог великана наше седме уметности, а Бојан Жировић, Циле Илић и остали су такође добри.

Филм нећу описивати, треба га одгледати, а за мајсторски упаковану сцену која је и званичан трејлер филма уз легендарну Домијанову "Улицу јоргована"-скидам капу. 

Топла препорука!

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
On 3.2.2019. at 16:24, о.Горан рече

Не знам да ли га је неко препоручио или не, али и ако јесте заслужује још једну препоруку

Gledao sam ga prije vise od 5-6 godina i sjecam se da sam uzivaoooo :D

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • Креирај ново...