obi-wan Написано Јануар 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 gavrosaurus and Nektarija* је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 Nektarija* and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 3 минута, obi-wan рече Cola legenda nasa... ... Ova je...."fuckerska" da izvinete obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 Inace, u to vreme Kornelije Kovac pise mu muziku, Dedic, Balasevic, Bajaga i jos neki tekstove, Cola peva. Klasa za klasom, sve na jednom mestu... Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 Na ovu Colinu skoro pa zaplacem https://m.youtube.com/watch?v=-aU8jWfx_eM Lady Godiva and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 3 часа, Lady Godiva рече Када сам била дете, имали смо филм Ламбада снимљен на касети. Гледала сам га сигурно десет пута. Ова песма се чула кроз читав филм и ја сам је обожавала. Сад си ме подсетила на детињство. И наравно, кад сам чула прве тактове почела сам да плешем по кући, као и тада. Nisam znala da je snimljen film, al sećam se da je pesma bila hit. Posle došla Makarena, pa Gangam style, i uništio romantiku Lady Godiva and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 20 часа, Снежана рече ... Ova je prosto bila rodjena za ples... Phoebe је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 @ines Ove italijanske biju pravo u centar... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 20 минута, Драшко рече Na ovu Colinu skoro pa zaplacem https://m.youtube.com/watch?v=-aU8jWfx_eM И ја.. толико се разнежим. Дува кошава, ми седимо на клупици, на Калемегдану и загрлили се да нас ветар не однесе. obi-wan and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 arizan, Nektarija*, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 Таша, gavrosaurus, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 4 минута, Phoebe рече Подсети ме кад га видех на ову генијалну ствар... Phoebe, obi-wan and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 1 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 3 часа, Bernard рече https://www.youtube.com/watch?v=_KSxRj9YhG8 Originalni spot iz onog vremena... ... Снежана, gavrosaurus and Nektarija* је реаговао/ла на ово 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 13 часа, Broken рече Pregledam sad uz kafu ovo što ste postavljali i čudo jedno koliko me neka pesma vrati u prošlost...u neku vrlo konkretnu situaciju. Sve ispliva. Isto... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 ...jedna lepa stara pesma, kao dete sam je jako volela Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука