Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Napravio je i nacrt svete Trojice. Ima i shemu prožimanja ali je još nije podelio sa nama, samo ju je stidljivo najavio... Nešto slično shemi internet konekcije i talasa Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Како је „четник“ заволео НАТО Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 4 минута, Milan Nikolic рече Само пазите, нисте фер. По вама сви могу да се паве политиком, а теологијом само који су похађали школу. Niko to nije tvrdio. Za pisanje komentara niko od administratora nije pitao da li je zavrsena bogoslovija/bogosl. fakultet. Nema puno neznosti od strane forumasa, jer vide/osecaju po pisanim postovima ako neko pokusava da pretenduje bez pokrica. Nego, kazi mi da li si zadovoljan odgovorom Obijevim, s pocetka ove diskusije? Ako nisi, objasni zasto nisi? пре 23 часа, Milan Nikolic рече Ne znam šta će vladici svo ovo političko bavljenje. Iz istog onog razloga iz kog su se nuzno politikom bavili upravitelji Crkve i u vreme Turskog ropstva. To bi trebalo da je okatom coveku jasno. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Једно је Турско ропство. А сада се гложимо међу собом. То замерам вл.Атанасију. Сада када немамо бољу прилику, када немамо бољи начин да приближимо Србију источном блоку, сматрам да је беспредметно оптуживати власт за издају наших интереса. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 1 минут, Milan Nikolic рече Једно је Турско ропство. Jeste. Ovo sad je za nijansu gore. Hattori, Trifke and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Још сте ту? Ајме, благи Боже неозбиљног света! Још глођете бачену коску/е https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 10 минута, Milan Nikolic рече Једно је Турско ропство. А сада се гложимо међу собом. То замерам вл.Атанасију. Сада када немамо бољу прилику, када немамо бољи начин да приближимо Србију источном блоку, сматрам да је беспредметно оптуживати власт за издају наших интереса. Pa brate gde si nasao da zameras njemu na medjusobnom glodjanju!? Umesto da hrabro I jedinstveno kazemo da je zlo - zlo I da ga necemo, pa nemozemo ga ofarbati u belo ako je crno; kako mozes reci da je ono sto on govori bespredmetno!? Vidi, ti ako smatras da treba glavu svoje brace staviti na panj , onda se tu nista ne moze, dok tebe neko ne stavi na panj. Vladika naprosto nece nikada napustiti I dopustiti da se neko poigrava sa KiM I podstice sve normalne ljude da ne posustaju. Optuzili ili neoptuzili vlast - ista nam borba predstoji, a kazi mi kada su prilike bile bolje za ispravnu politiku? Trifke and Hattori је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 1 hour ago, Trifke рече Fali mi @Ведран* на овој теми. Ша ћем ти ја? Доста ти је "благодат" моја (тј. руно орошено) Volim_Sina_Bozjeg and Trifke је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука