Jump to content

Владика Атанасије (Јевтић): Срби се не враћају, Косовом управљају Вучићеви мафијаши! (ВИДЕО)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Napravio je i nacrt svete Trojice.

Ima i shemu prožimanja ali je još nije podelio sa nama, samo ju je stidljivo najavio...

Nešto slično shemi internet konekcije i talasa :))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Milan Nikolic рече

Само пазите, нисте фер. По вама сви могу да се паве политиком, а теологијом само који су похађали школу. :)

Niko to nije tvrdio. Za pisanje komentara niko od administratora nije pitao da li je zavrsena bogoslovija/bogosl. fakultet. Nema puno neznosti od strane forumasa, jer vide/osecaju po pisanim postovima ako neko pokusava da pretenduje bez pokrica. 

Nego, kazi mi da li si zadovoljan odgovorom Obijevim, s pocetka ove diskusije? Ako nisi, objasni zasto nisi? 

пре 23 часа, Milan Nikolic рече

Ne znam šta će vladici svo ovo političko bavljenje.

Iz istog onog razloga iz kog su se nuzno politikom bavili upravitelji Crkve i u vreme Turskog ropstva. To bi trebalo da je okatom coveku jasno.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Једно је Турско ропство. А сада се гложимо међу собом. То замерам вл.Атанасију.

Сада када немамо бољу прилику, када немамо бољи начин да приближимо Србију источном блоку, сматрам да је беспредметно оптуживати власт за издају наших интереса.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milan Nikolic рече

Једно је Турско ропство.

Jeste. Ovo sad je za nijansu gore.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Milan Nikolic рече

Једно је Турско ропство. А сада се гложимо међу собом. То замерам вл.Атанасију.

Сада када немамо бољу прилику, када немамо бољи начин да приближимо Србију источном блоку, сматрам да је беспредметно оптуживати власт за издају наших интереса.

Pa brate gde si nasao da zameras njemu na medjusobnom glodjanju!? Umesto da hrabro I jedinstveno kazemo da je zlo - zlo I da ga necemo, pa nemozemo ga ofarbati u belo ako je crno; kako mozes reci da je ono sto on govori bespredmetno!? Vidi, ti ako smatras da treba glavu svoje brace staviti na panj , onda se tu nista ne moze, dok tebe neko ne stavi na panj. Vladika naprosto nece nikada napustiti I dopustiti da se neko poigrava sa KiM I podstice sve normalne ljude da ne posustaju. Optuzili ili neoptuzili vlast - ista nam borba predstoji, a kazi mi kada su prilike bile bolje za ispravnu politiku? 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Trifke рече

Fali mi @Ведран* на овој теми. :945729:

Ша ћем ти ја? :))

Доста ти је "благодат" моја (тј. руно орошено) 12:smeha:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...