Milan Nikolic Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 2 минута, "Tamo daleko" рече Milane, ako hoces, objasni sta si mislio ovim, barem za neupucene. Како си и ти безазлен. Као није ти улепшао живот овај Авдагић. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 1 минут, Trifke рече I meni bi bilo muka i provodjali bi mi se zombiji da verujem u sustinu gaca! То ти кажеш. Лако је вама. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 1 минут, Milan Nikolic рече Мени је мука од живота, ја не могу да верујем шта видим. Баш се консултујем да овде масовно настају зомбији. Gde si nasao da ti je muka od zivota; to nema u pravoslavlju. Pogotovo teolozi ne bi smeli tako ni pomisliti a kamoli pisati. S kim se to konsultujes? Tvoje I nase je da se molimo Bogu jedni za druge, a ko je postao zombie ili ne - prepusti onom s leve strane. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 1 минут, Milan Nikolic рече То ти кажеш. Лако је вама. E ovo si 1000% u pravu. Лазар Нешић and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Ako je neko zaslužio da ga se odalji, barem od teoloških tema na forumu, to je Milan Nikolić sa rečenicom. "Verujte mi ja znam kako Bog postoji" Trifke, Лазар Нешић and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 1 минут, "Tamo daleko" рече Pogotovo teolozi ne bi smeli tako ni pomisliti a kamoli pisati. Миланче теолог? Јесте, четврти Богослов ... Volim_Sina_Bozjeg and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Necu pitati gde je I kod koga zavrsio bogosloviju? Trifke and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Завршио сам код Артемија. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 1 минут, Брка Жарковачки рече Миланче теолог? Јесте, четврти Богослов ... Aha, sad je jasnije. Nego, vratimo se prvobitnoj temi ako je potrebno. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 1 минут, "Tamo daleko" рече Necu pitati gde je I kod koga zavrsio bogosloviju? У богословији "Беле гаће" ... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 3 минута, "Tamo daleko" рече Necu pitati gde je I kod koga zavrsio bogosloviju? Nemoras to se zna. Kod vidovite Zorke odsek sustina a diplomirao na temi : " Sustina gaca" Лазар Нешић and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Завршио сам школу са логосима твари. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 To je bio jedan od najboljih egzorcizma u istoriji foruma. Čovek je ladno izjavio da zna kako Bog postoji. Čitao je kapadokijce "Tamo daleko" and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Само пазите, нисте фер. По вама сви могу да се паве политиком, а теологијом само који су похађали школу. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Fali mi @Ведран* на овој теми. Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука