Jump to content

Vučiću stiglo preteće pismo sa potpisom "Pavelićevi križari, ustaški gerilci"

Оцени ову тему

Кратос

Препоручена порука

Vučiću stiglo preteće pismo sa potpisom "Pavelićevi križari, ustaški gerilci"

I. M. Jasnić | 15. 12. 2017 - 22:10h

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću danas je stiglo preteće pismo potpisano sa "Pavelićevi križari, ustaški gerilci" i poslato iz Hanovera, u Nemačkoj.

Pismo poslato iz Hanovera stiglo na Andrićev venac
Foto: RAS SrbijaPismo poslato iz Hanovera stiglo na Andrićev venac
share_v1_pintrest_gray_ico.pngshare_v1_facebook_gray_ico.png

Kako je za "Blic" rečeno u Predsedništvu, pismo koje je upućeno na Vučićevo ime stiglo je danas na Andrićev venac u trenutku dok se predsednik Srbije nalazi u poseti Kubi.

Pismo je napisano na lošem hrvatskom jeziku, kao da ga je sastavljao neko ko ne koristi redovno hrvatski jezik. Deluje kao da je odštampano na štampaču, nema dijakritičke znake (kvačice) i puno je slovnih i pravopisnih grešaka.

vsuktkqTURBXy8xMThjM2QxYjA0ZjFlMDRlODAzN
Foto: RAS Srbija

"Aleksandre Vučiću, ustaške udruge dijaspore poručuju: Za dom spremni! Sprema se nova Oluja i Bljesak. Naš ustaški poglavnik i vodja bio je i ostao Ante, a prezime mu dobro znate Pavelić Ante. Borac za katoličanstvo protiv pravoslavlja. Pavelićevi križari ustaški gerilci svim četnicima poručuju: za vas četnike imamo tri milijarde metaka. Ubit ćemo trećinu svih Srba, a drugu trećinu deportirati ćemo u logore i poslednju trećinu natjerati ćemo u katoličanstvo ono što ste nekad bili. Srpske žene ćemo silovati da radjaju ustaške križare i gerilce", piše u pismu.

Fotografija iz pisma
Foto: RAS SrbijaFotografija iz pisma

Uz pismo je stigla i fotografija na kojoj su Adolf Hitler, Ante Pavelić i Herman Gering. Vučić se sutra vraća iz posete Kubi gde je boravio na poziv kubanskog predsednika Raula Kastra.

http://www.blic.rs/vesti/politika/vucicu-stiglo-pretece-pismo-sa-potpisom-pavelicevi-krizari-ustaski-gerilci/f1mdp05

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Veliki domoljubi iz dijaspore kako to obično biva. Što si dalje od kuće to veći domoljub.

Inače napaljeni nevaspitani klinci, što također govori nešto i o njihovim roditeljima. 

• Свиђа ми се 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Кратос рече

Pismo je napisano na lošem hrvatskom jeziku, kao da ga je sastavljao neko ko ne koristi redovno hrvatski jezik.

Нормално, кад га је писао неко из његовог кабинета  :) 

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Phoebe рече

Alek sam sebi šalje pisma da se prikaže kao mučenik. 

Samo se ti zezaj,ako nam ubiju Vučića ubiće nam svaku nadu u nikad bržu,jaču i bolju Srbiju u njenoj novijoj političkoj istoriji!!O daljem rastu đidipija,nezaustavljivom napretku na duing bizmis listi,smanjenju nezaposlenosti do nemačke zavisti đaba da pričam.....

:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Križari su samo ljubomorni što smo mi brži,jači i bolji nego  što će lijepa njiova ikada biti....:))

Подели на овим сајтовима

Baš sam se divio rukopisu na koverti, kad ono pročitam "Srbien". Kako sada ozbiljno da ih shvatim, mogli su da nauče kako se naziv države piše.

пре 11 минута, Перезвон рече

Вучићев/а пиар је будала :)

Prvo sam se nasmejao, a onda sam zastao... Na žalost, možda i nije.

Подели на овим сајтовима

Obavesti Eu, i ceo SVET o ovome. Neka svi jednom saznaju pravu istinu i zaustave glorifikovanje ustastva u Hrvata!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Branislav81 рече

Prvo sam se nasmejao, a onda sam zastao... Na žalost, možda i nije.

It is time for a train!1078235_voz-beograd-kosovska-mitrovica-s#brandfuckingnew

izvor: https://www.srbijadanas.com/vesti/info/da-ga-vidi-srbija-voz-ukrasen-ikonama-ide-na-prugu-beograd-vrsac-2017-01-31

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Кратос рече

Uz pismo je stigla i fotografija na kojoj su Adolf Hitler, Ante Pavelić i Herman Gering. Vučić se sutra vraća iz posete Kubi gde je boravio na poziv kubanskog predsednika Raula Kastra.

Чекамо да се врати, па да оде код Марића да добије салве аплауза за све своје ризике и жртве које чини за Србију  :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...