Jump to content

Наша саобраћајна некултура....

Препоручена порука

пре 48 минута, Danijel Petrovic рече

a ne daje zmigavas kad preticem, suvise sam brz pa mi ne treba

ccc....:nene: ti si opasan po zivot....

• Свиђа ми се 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

1. ne davanje signalizacije (nisam telepata pa bi bilo super da ponekad se sete da signaliziraju).

2. koriscenje mobilnih telefona (gledala sam kako vozaci koji koriste mobilne, sto su pricali sto kuckali, kose ljude i decu (bilo je i smrtnih ishoda)). ovo se odnosi i ne pesake koji se toliko zapricaju, zagledaju u telefone ili nose one slusalice i nisu prisutni na planeti zemlji.

3. koriscenje gradskih ulica za brzu voznju (izmedju dva semafora, u blizini skola, vrtica).

4. nemanja strpljenja da svi pesaci predju ulicu (ima dosta starijih sugradjana, majki sa malom decom i decom u kolicima, ljudi sa stapovima, stakama, u invalidskim kolicima pa malo strpljenja nece da im odnese pola zivota).

5. parkiranja gde god i kako god bez ikakvog osecaja da su nekog zagradili, nabili se uz sam branik drugog automobila i onemogucili ga da se isparkira ili uz zid zgrade gde, gore navedene ranjive kategorije ucesnika u saobracaju, nemaju nikakvu opciju za kretanje.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, JESSY рече

ccc....:nene: ti si opasan po zivot....

Zivot bez uzbudjenja nije zanimljiv. :2hf007n:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Danijel Petrovic рече

Zivot bez uzbudjenja nije zanimljiv.

a sta ako drugi ne vole uzbudjenja...?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, JESSY рече

a sta ako drugi ne vole uzbudjenja...?

Takvi me obicno i ne primete. Samo me cuju... :0205_whistling:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Imala sam tako jednog prijatelje koga smo samo culi. Naglasak na imala.

• Свиђа ми се 1

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Danijela рече

ne davanje signalizacije

Po sistemu-šta tebe briga gde ja idem :smeh1:

nemanja strpljenja da svi pesaci predju ulicu

Gde si pošla baba u ovo doba, majku vam vašu...

And so on...:0426_feel:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1. ne davanje signalizacije (nisam telepata pa bi bilo super da ponekad se sete da signaliziraju).

2. koriscenje mobilnih telefona (gledala sam kako vozaci koji koriste mobilne, sto su pricali sto kuckali, kose ljude i decu (bilo je i smrtnih ishoda)). ovo se odnosi i ne pesake koji se toliko zapricaju, zagledaju u telefone ili nose one slusalice i nisu prisutni na planeti zemlji.

3. koriscenje gradskih ulica za brzu voznju (izmedju dva semafora, u blizini skola, vrtica).

4. nemanja strpljenja da svi pesaci predju ulicu (ima dosta starijih sugradjana, majki sa malom decom i decom u kolicima, ljudi sa stapovima, stakama, u invalidskim kolicima pa malo strpljenja nece da im odnese pola zivota).

5. parkiranja gde god i kako god bez ikakvog osecaja da su nekog zagradili, nabili se uz sam branik drugog automobila i onemogucili ga da se isparkira ili uz zid zgrade gde, gore navedene ranjive kategorije ucesnika u saobracaju, nemaju nikakvu opciju za kretanje.

Све ово исто и подједнако бахато раде и Холанђани. Само са бициклама (којих у земљи има дупло више него људи)...

Све је то ствар (колективне) лопе навике. Све до једног.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Све ово исто и подједнако бахато раде и Холанђани. 

Ko bi rek'o. Severnjaci imaju repuraciju umerenosti. Je l si putovao po Skandinaviji?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Ko bi rek'o. Severnjaci imaju repuraciju umerenosti. Je l si putovao po Skandinaviji?

Немају они репутацију умерености као такве. Они имају репутацију слеђења масе. У чему је маса умерена, сви ће бити умерени. Али у чему је маса ненормална (нпр. лудачка вожња бицикли), ту ће сви бити ненормални, а луди ће бити они који покушавају да возе водећи рачуна о људима у окружењу.

Подели на овим сајтовима

ns_41713_600.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

478730_untitled3_ff.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...