Jump to content

Da li neka devojka hoce decu da mi rodi?

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

1 hour ago, Avocado рече

Baš bi bilo smor i bez veze da si hrišćanin, a da ne živiš u poslednjim vremenima... da si samo deo jedne od onih dosadnih generacija koje neće doživeti sve zanimljivosti poslednjih vremena i drugog dolaska... deo jedne od onih dosadnih generacija, koje su morale da se bez veze tripuju da su došla poslednja vremena da bi im bilo interesantnije...  ;)

Vremena u kojima živimo su (za nas) posljednja vremena. Dakle, ne trebamo da tripujemo da živimo u posljednjim vremenima jer živimo. I interesantno nam je, čak bi bilo bolje da su neka od ( prošlih posljednjih) vremena bila dosadnija :). Nama je ovdje, danas, još i dobro. 
Ali da su posljednja, jesu, jer drugih nećemo imati.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

[mention=25336]Nenad C.[/mention] , nemaš ti šta ispravljati, jer meni takav djeluješ savršeno, samo smo različiti. Ta različitost i daje ljepotu ovom svijetu.
Nauči nas i uči od nas, jer svi smo jednako mali...

Hvala tebi jer si doprinela mom uzrastanju , iako mali , svaka nasa osobina ili vrlina nas cini velikim , svako ima neke posebne talente date mu od Boga , samo je potrebno vreme da isplivaju na povrsinu.
Zahvalan sam ti jer si mi dala povod za razmisljsnje [emoji4]
Kako se zoves Ayla ? Osim ako sam upravo rekao tvoje pravo ime :)

Послато са GT-I9060 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...