Goku Написано Новембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2017 1 hour ago, Avocado рече Baš bi bilo smor i bez veze da si hrišćanin, a da ne živiš u poslednjim vremenima... da si samo deo jedne od onih dosadnih generacija koje neće doživeti sve zanimljivosti poslednjih vremena i drugog dolaska... deo jedne od onih dosadnih generacija, koje su morale da se bez veze tripuju da su došla poslednja vremena da bi im bilo interesantnije... Vremena u kojima živimo su (za nas) posljednja vremena. Dakle, ne trebamo da tripujemo da živimo u posljednjim vremenima jer živimo. I interesantno nam je, čak bi bilo bolje da su neka od ( prošlih posljednjih) vremena bila dosadnija . Nama je ovdje, danas, još i dobro. Ali da su posljednja, jesu, jer drugih nećemo imati. Ђорђе Р and Avocado је реаговао/ла на ово 1 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nenad C. Написано Новембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2017 [mention=25336]Nenad C.[/mention] , nemaš ti šta ispravljati, jer meni takav djeluješ savršeno, samo smo različiti. Ta različitost i daje ljepotu ovom svijetu. Nauči nas i uči od nas, jer svi smo jednako mali... Hvala tebi jer si doprinela mom uzrastanju , iako mali , svaka nasa osobina ili vrlina nas cini velikim , svako ima neke posebne talente date mu od Boga , samo je potrebno vreme da isplivaju na povrsinu.Zahvalan sam ti jer si mi dala povod za razmisljsnje [emoji4] Kako se zoves Ayla ? Osim ako sam upravo rekao tvoje pravo ime Послато са GT-I9060 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2017 пре 3 минута, Nenad C. рече Kako se zoves Ayla ? Osim ako sam upravo rekao tvoje pravo ime Braća i sestre me zovu Bo, možeš me i ti zvati tako (zaista) Nenad C. је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2017 пре 2 минута, Ayla рече Braća i sestre me zovu Bo, možeš me i ti zvati tako (zaista) Богиња? Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2017 пре 1 минут, Juanito рече Богиња? Jes... Variola Vera, pa skraćeno Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Новембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2017 пре 8 минута, Ayla рече Jes... Variola Vera, pa skraćeno Boromirka? Staro srbsko ime :-) Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука