Trifke Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 5 минута, Ведран* рече Кенгури имају добре душе, свестране. Умеју да се мазе, умеју да се боксају, умеју да се играју и умеју и да те растуре начисто, и црева да ти проспу. Ti nemas onaj dobri deo kengurske duse ali sa mo da znas . Magarci su jos bolji nego kenguuri. Volim_Sina_Bozjeg, Isusovo magare and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Trifke рече Ti nemas onaj dobri deo kengurske duse ali sa mo da znas . Magarci su jos bolji nego kenguuri. Добићу га. Зато једем кенгуре. You are what you eat. А ти не једеш магарад. Volim_Sina_Bozjeg, Isusovo magare and Trifke је реаговао/ла на ово 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече Добићу га. Зато једем кенгуре. You are what you eat. А ти не једеш магарад. Pa ne jedu se zato sto su plemeniti. Volim_Sina_Bozjeg, Isusovo magare and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 5 минута, Trifke рече Pa ne jedu se zato sto su plemeniti. Nista mortadella? Ведран*, Trifke and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 2 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Nista mortadella? jok Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Trifke рече jok Gotof si pravi monah. Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Nista mortadella? То онај председник Италије? Volim_Sina_Bozjeg, Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 @Ведран* Ovog ni ja ne bi pojeo Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 23 минута, Trifke рече Pa ne jedu se zato sto su plemeniti. Немој ти да помислиш да сам ја против магарета. Магаре је претрпело један дислајк од једног мога тајног мрзитеља, имена мога ради, ни криво ни дужно. Trifke је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 2 минута, Ведран* рече Немој ти да помислиш да сам ја против магарета. Магаре је претрпело један дислајк од једног мога тајног мрзитеља, имена мога ради, ни криво ни дужно. Ma nisam ja ni mislio da si ti protiv magareta. To se mi samo salimo. Ko je dao dislike? "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 1 минут, Trifke рече Ma nisam ja ni mislio da si ti protiv magareta. To se mi samo salimo. Ko je dao dislike? Један преиспуњени хришћанском врлином, који мене не воли Није на овој теми. Trifke је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Фебруар 4, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 пре 8 часа, Ведран* рече То онај председник Италије? Ko je ova budala? - Covek se zove Sergio Mattarella. Има некадашњи премијер, Романо Проди, њега су звали из зезања Мортадела. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 пре 20 минута, Zoran Đurović рече Ko je ova budala? - Covek se zove Sergio Mattarella. Има некадашњи премијер, Романо Проди, њега су звали из зезања Мортадела. Треба питати војводу. "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 пре 14 часа, Trifke рече Pa vec je dao. Nema ni jednog vecegili manjeg sabora a da nije proklinjao neku jeres. A luđakaa.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 пре 11 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече Nista mortadella? Nemoj mi reći..da je mortadela od magarećeg mesa..??? Volim_Sina_Bozjeg, Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука