Jump to content

Зоран Ђуровић: Преегзистенција Исуса Христа

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Ведран* рече

Кенгури имају добре душе, свестране. Умеју да се мазе, умеју да се боксају, умеју да се играју и умеју и да те растуре начисто, и црева да ти проспу. 

:)))

Ti nemas onaj dobri deo kengurske duse ali sa mo da znas . Magarci su jos bolji nego kenguuri. :0414_feel::smeh2:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Одговори 8.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1409

• Volim_Sina_Bozjeg

1106

• Zoran Đurović

1107

• Bokisd

697

Управо сада, Trifke рече

Ti nemas onaj dobri deo kengurske duse ali sa mo da znas . Magarci su jos bolji nego kenguuri. :0414_feel::smeh2:

Добићу га. Зато једем кенгуре. :)))

You are what you eat. :))

А ти не једеш магарад. Just_Cuz_19

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ведран* рече

Добићу га. Зато једем кенгуре. :)))

You are what you eat. :))

А ти не једеш магарад. Just_Cuz_19

Pa ne jedu se zato sto su plemeniti. 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Nista mortadella?

jok 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Nista mortadella?

То онај председник Италије?:))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Trifke рече

Pa ne jedu se zato sto su plemeniti. 

Немој ти да помислиш да сам ја против магарета. Магаре је претрпело један дислајк од  једног мога тајног мрзитеља, имена мога ради, ни криво ни дужно. 

• Збуњен 1

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ведран* рече

Немој ти да помислиш да сам ја против магарета. Магаре је претрпело један дислајк од  једног мога тајног мрзитеља, имена мога ради, ни криво ни дужно. 

Ma nisam ja ni mislio da si ti protiv magareta. To se mi samo salimo. ;)  Ko je dao dislike? 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

Ma nisam ja ni mislio da si ti protiv magareta. To se mi samo salimo. ;)  Ko je dao dislike? 

Један преиспуњени хришћанском врлином, који мене не воли :D 

Није на овој теми.

• Свиђа ми се 1

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Ведран* рече

То онај председник Италије?:))

Ko je ova budala? - Covek se zove Sergio Mattarella. Има некадашњи премијер, Романо Проди, њега су звали из зезања Мортадела. 

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Zoran Đurović рече

Ko je ova budala? - Covek se zove Sergio Mattarella. Има некадашњи премијер, Романо Проди, њега су звали из зезања Мортадела. 

Треба питати војводу. :))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...