Jump to content

Медвеђа посла...

Препоручена порука

пре 2 часа, Grizzly Adams рече

Ударила мећава опасно... Не излази Гризли из пећине до сутра... :)

Ma šta udarila

Ajd ako si stvarno Grizi izadji i napravi selfaru pa postavi ;)

A?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

И овде у Димним планинама ударило, ал не баш толико. 

D4ISDco.jpg

У кући нас десеторо, седимо једни другима на глави, интернет једва ради, пуца на сваких 5 минута (не због снега, такав је иначе). Ал је лепо, ко у стара добра времена... :) 

Подели на овим сајтовима

Лепо. :)

Овде баш уби, цео дан ајде што пада снег, али дува као лудо... Ево и сијалица затрепери мало, ваљда ће да издржу бандере... :smeh1:

• Свиђа ми се 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

Лепо. :)

Овде баш уби, цео дан ајде што пада снег, али дува као лудо... Ево и сијалица затрепери мало, ваљда ће да издржу бандере... :smeh1:

Јес лепо, ал надам се да је мајци стигло оно писмо да смо добро јер је било какав разговор немогућ. ”Е, мама, кркррр <пауза од три секунде>.... <чујем последњи слог последње речи из њене реченице>. Е чућемо се кад се вратимо. <није чула јер је веза пукла пре пет секунди>” :smeh1: 

Изгледа да је интернет у комуњарској Јевропи доста бољи. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Јесу ли нестварно лепе као на фоткама и филму? :)

Мени прелепе. Најлепши део САД кога сам видео (не рачунам Хаваје које нисам видео :ani_biggrin:). Клима доста слична нашој, пејзажи такође. Први досељеници су били углавном ирског и шкотског порекла, те је култура обликована на ту страну, а преко тога је каубојска. Али не вулгарно каубојска као у Тексасу, него баш по мери. Дестилерије вискија и сјајне локалне пиваре су свуда. Вода је толико квалитетна да је пиваре практично не морају обрађивати и има је у изобиљу. Доста уметника има (музичара, сликара и осталих).

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Juanito рече

Мени прелепе. Најлепши део САД кога сам видео (не рачунам Хаваје које нисам видео :ani_biggrin:). Клима доста слична нашој, пејзажи такође. Први досељеници су били углавном ирског и шкотског порекла, те је култура обликована на ту страну, а преко тога је каубојска. Али не вулгарно каубојска као у Тексасу, него баш по мери. Дестилерије вискија и сјајне локалне пиваре су свуда. Вода је толико квалитетна да је пиваре практично не морају обрађивати и има је у изобиљу. Доста уметника има (музичара, сликара и осталих).

Када бих ишла у САД, прво бих њих волела да видим. Нестварно је. :)

Пс. Баци бре телефон и комп, иди мало измрзни и грудвај се и за нас. :D

Подели на овим сајтовима

Ја вам, људи, не могу описати колико су ове САД инспиративне и пуне живота, тотални контраст учмалој, остарелој, хладној и коцкастој (западној-северној) Европи.

Јуче смо били у посети регионалној пивари коју је основао Кинез рођен на Јамајци који је дошао у САД, завршио нешто у вези са технологијом нуклеарног отпада и тиме се бавио годинама. У међувремену је из хобија правио пиво код куће које се свидело пријатељима. Онда је сконтао: ”Кад већ правим пиво којим су сви одушевљени, зашто не бих пробао да то уновчим.” Напустио је посо с радиоактивним отпадом и резултат је https://highlandbrewing.com/, прва пивара у Ешвилу (Северна Каролина) након прохибиције. После тога је никло на стотине. Данас је председница пиваре његова ћерка која је завршила новинарство, основала своју медијску компанију и након неколико година сконтала да је пиво заниммљивије, те је настивила очев бизнис.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Juanito рече

Ја вам, људи, не могу описати колико су ове САД инспиративне и пуне живота, тотални контраст учмалој, остарелој, хладној и коцкастој (западној-северној) Европи.

Многи ће помислити да си претерао са тим пивом, али тако је... :D

пре 7 минута, Juanito рече

Кинез рођен на Јамајци који је дошао у САД

... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...