Jump to content

Vučić: Mislim da sam pravi čovek za rešavanje pitanja Kosova

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 минута, Grizzly Adams рече

Судија свирао крај.

И не треба много да се замлаћујемо "враћањем Косова" јер то вероватно никад неће да се деси. А и ако се деси биће пуно крви, убијања, рушења, зла... Који ће нам то... Ај да подвучемо историјску црту и идемо даље. Ваљда смо бар нешто научили.

Утакмица се игра и даље. Али прво од ситних ствари да кренемо што каже Џуманџи.

Нешто се не сећам да је српски народ доживео демографску катастрофу 1912.-1913. године,када су наши ослободили Косово и Метохију.

Ти брате подвлачи црту са својом личном имовином, али са овим немаш право да подвлачиш ништа. Ни ти,ни ја ни овај из наслова.Немој да се љутиш,али то кажем свакоме ко има став сличан теби.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Ти брате подвлачи црту са својом личном имовином, али са овим немаш право да подвлачиш ништа. Ни ти,ни ја ни овај из наслова.Немој да се љутиш али то кажем свакоме ко има став сличан теби.

Нема шта да се љутим. Ти имаш свој став, ја имам свој.

А обојица се ништа не питамо. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 2. 8. 2017 at 23:53, Grizzly Adams рече

Па и то не зависи од нас, него се велике силе прегањају преко наших, тј. њихових леђа.

To je sve istina, postoje i velike sile, nekoliko njih koje igraju poker a ostali imaju pravo da ćute. Sve je to istina ali problematičan je taj vaš pristup da skidate hlače prije nego što ste stigli do brode, kako bi to rekli Česi i Bosanci, to je ono plitko mjesto u rijeci preko kojeg se prelazi. Problem je u toj vašoj spremnosti da zbog ulaska u EU potpišete bilo šta tj. kapitulujete na fakt da je KiM srpsko. Najveću podršku u vezi s tim imate kod Poljaka a to nije slučajnost. Samo u posljednjih nekoliko stotina godina godina Poljska je nekoliko puta bila kompletno izbrisana sa nape svijeta i najbrutalnijim načinom raskomadana cijela od - do. A ko od Poljaka se s tim smirio i potpisao da se odriče Poljske kao ideje, kao države i kao terotorija? Ko od njih? Dosta je pogledat ovaj "poljski globus" pa će vam biti jasno o čemu govorim, kad vaša nacionalna svijest ili "nacionalni level" bude otprilike tu gdje i poljski (tim ne mislim na one Deretićeve provale i sličan srpski kvazinacionalizam) onda će biti još nade i za vas i za srpsko KiM.

Подели на овим сајтовима

Kazniće ih Bog sve,živi bili pa videli,dal će ih pojede čika raka,dal će da ih udare neke prirodne katastrofe u svakom slučaju neće dobro da prođu.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Kazniće ih Bog sve,živi bili pa videli,dal će ih pojede čika raka,dal će da ih udare neke prirodne katastrofe u svakom slučaju neće dobro da prođu.

Мислиш ли да има смисла ово што пишеш?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Мислиш ли да има смисла ово што пишеш?

Onaj što je lomio krst umro od raka,ono govedo Mekejn takođe oboleo,Keri,Klinton isto...što da nećeš možda da saosećam sa njima?Sa ološima najgore vrste...mrš u tri p.m.(mislim na njih)

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Кратос рече

Onaj što je lomio krst umro od raka,ono govedo Mekejn takođe oboleo,Keri,Klinton isto...što da nećeš možda da saosećam sa njima?Sa ološima najgore vrste...mrš u tri p.m.(mislim na njih)

Није наше да им зло желимо. И на томе треба радити.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Није наше да им зло желимо. И на томе треба радити.

„Ja sam verovatno loš hrišćanin. Kada te ošamare po jednom obrazu, treba da podmetneš drugi. Ali ja za sada nisam moralno spreman na to. Ako nas udare, treba odgovoriti, u protivnom će nas udarati i dalje.“

image.png.a9d13b507211b847529bf956b22789f9.png

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Кратос рече

„Ja sam verovatno loš hrišćanin. Kada te ošamare po jednom obrazu, treba da podmetneš drugi. Ali ja za sada nisam moralno spreman na to. Ako nas udare, treba odgovoriti, u protivnom će nas udarati i dalje.“

Па друго је борити се а друго је клети.Потпуно  другачије.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Avocado рече

Da reknem i ja ponešto kao nepravoslavac i nenacionalista... Ja baš nešto ne razumem tu spiku sa priznavanjem realnosti... pa realnost smo već priznali... priznali smo da smo izgubili rat... priznali smo da neko drugi faktički vlada tom teritorijom... dok su demokratski izdajnici bili na vlasti još smo se nešto i džilitali, ali od kad ove patrijote uzeše vlast ama baš u svakom pogledu priznajemo realnost.

Ne traže oni od nas da priznamo realnost... traže da se odreknemo prava... da damo nešto što još uvek nismo izgubili... da smo to izgubili, ne bi nam to ni tražili...

Jedno je da se pomiriš sa tim da ti je nešto oteo neko jači od tebe kojem ne možeš ništa... sasvim drugo je da mu još i pismeno potvrdiš da je to njegovo...

Elem, ne dam svoje eto samo zato što to neko traži, a ne nudi ništa zauzvrat i još se pravi uvređen što tako divnu ponudu ne prihvatam... ako nešto lepo ponude možemo da razgovaramo... ulazak u EU se ne računa naravno... ne znam šta mi to tačno dobijamo ako priznamo nezavisnost Kosova... pa da to uopšte bude tema razgovora...

Takođe, ima i druga mogućnost... neka lepo na međunarodnom nivou donesu konvenciju da ako neko počini zločine nad stanovništvom neke teritorije + većina stanovnika te teritorije želi da se otcepi, onda može da se otcepi... no problemo... zakon je zakon... ako se svi slažu da je to pravilo, hajde da ga poštujemo... samo onda moramo da porazgovaramo o Republici Srpskoj... ako to nije pravilo oko koga se slažemo, onda ne postoji ni jedan razlog da se primeni samo na nas...

Ђинђићу, ти ли си? :D

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Па друго је борити се а друго је клети.Потпуно  другачије.

Ne kunem ih ja nego su sami sebe prokleli svojim lažima a meni samo nije i neće biti žao jer su ološ.

Si čuo za Lazarevu kletvu?Si čitao nekada Božije kletve iz SZ?

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Grizzly Adams рече

:smeh1:

Они који не желе да ми владамо њима, него да они сами собом владају, биће слободни када ми завладамо њима упркос њиховој слободној вољи. ЈЕр то је слобода.

Океј, одем вани на пар пива, вратим се и одмах хаос на теми.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Џуманџи рече

Samo da ponovim sustinu. :) I da kazem da prvo pocnemo od nas samih, svako pojedinacno. Uopste nije potrebno da se menjamo u religijskom, hriscanskom smislu, vera nije za svakoga, vec samo da se unormaljujemo - manje napadamo medjusobno, za pocetak i vise nego dosta. U suprotnom, ni 3 Kosova ne znace nista.

пре 3 часа, Аурор рече

Možeš da pričaš šta hoćeš, uvek ću da verujem nekom svom i njegovom izveštaju.

Зашто косовски Срби причају мирно, а некосовски Срби тврдолинијски?

Замисли се човјек...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ћириличар рече

Зашто косовски Срби причају мирно, а некосовски Срби тврдолинијски?

Замисли се човјек...

Pa ne, priča da Albance nisu maltretirali, da im niko nije radio ništa loše itd. Neće biti.

A znam da mi to mrzimo da čujemo...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...