Jump to content

MANASTIR TUMAN

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Bokisd рече

Bio sam

pre 13 dana

predivno je 

Divni su Sv Zosima i Sv Jakov!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

I ja sam bila pre mozda godinu dana.

Sad su jos vece guzve tamo, iz mog mesta je islo nekoliko autobusa u subotu i jos par vikenda je rezervisano... 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Ми били, пре  око месец дана . Иначе нам није први пут . Била сам док је био женски манастир и док још ништа није било обновљено. Заиста  не можеш отићи а да се не вратиш  утешен, молитвама Св.Зосиме и Јакова. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Манастир Тумане упутио донацију од 1.157.000 динара за борбу против вируса COVID-19

Братство манастира Тумана са пријатељима обезбедило је четири деконтаминатора ваздуха градској болници у Пожаревцу у износу од 1.157.049.60 динара. Намена ових апарата састоји се у елиминацији бактерија и вируса у простору.

Blue-Framed-Artists-and-Illustrators-Col

”На овај начин смо желели да укажемо да је Црква увек уз свој народ, не само речју већ и делом. Овај апарат је нешто што ће болници у Пожаревцу бити и у тренутној, а и у другим ситуацијама од користи. Време је и прилика да будемо једни за друге ту, у чињењу добра. Тумански Светитељи на далеко су познати као помоћници народа у болести и невољама. И ово је дело њихове љубави у име Господње. Ово је једна у низу акција мисионарског центра “Св. Јаков Тумански” при манастиру Туману” поручио је тумански Игуман Димитрије истакавпи да је ова донација реализована са благословом епископа браничевског Игнатија.

blob:https://www.facebook.com/b40f281f-3d83-406b-a6b7-458de62a4361

https://www.sabornik.net/donacija-manastira-tumana-u-vrednosti-od-1-157-000-dinara-bolnici-u-pozarevcu-za-borbu-protiv-virusa-covid-19/

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...