Драшко Написано Октобар 29, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2019 пре 2 минута, Bokisd рече Bio sam pre 13 dana predivno je Divni su Sv Zosima i Sv Jakov! Desiderius Erasmus, Ana B., ViktorijaV and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 29, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2019 I ja sam bila pre mozda godinu dana. Sad su jos vece guzve tamo, iz mog mesta je islo nekoliko autobusa u subotu i jos par vikenda je rezervisano... Smaragdni kamičak, Рапсоди, ViktorijaV and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 29, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2019 Ми били, пре око месец дана . Иначе нам није први пут . Била сам док је био женски манастир и док још ништа није било обновљено. Заиста не можеш отићи а да се не вратиш утешен, молитвама Св.Зосиме и Јакова. Јеленче, Ana B., Bokisd and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 29, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2019 i ja sam bila u avgustu ovog leta...malo sam se razocarala u jednog monaha...osim toga citali akatist i ja malo pevala Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Манастир Тумане упутио донацију од 1.157.000 динара за борбу против вируса COVID-19 Братство манастира Тумана са пријатељима обезбедило је четири деконтаминатора ваздуха градској болници у Пожаревцу у износу од 1.157.049.60 динара. Намена ових апарата састоји се у елиминацији бактерија и вируса у простору. ”На овај начин смо желели да укажемо да је Црква увек уз свој народ, не само речју већ и делом. Овај апарат је нешто што ће болници у Пожаревцу бити и у тренутној, а и у другим ситуацијама од користи. Време је и прилика да будемо једни за друге ту, у чињењу добра. Тумански Светитељи на далеко су познати као помоћници народа у болести и невољама. И ово је дело њихове љубави у име Господње. Ово је једна у низу акција мисионарског центра “Св. Јаков Тумански” при манастиру Туману” поручио је тумански Игуман Димитрије истакавпи да је ова донација реализована са благословом епископа браничевског Игнатија. blob:https://www.facebook.com/b40f281f-3d83-406b-a6b7-458de62a4361 https://www.sabornik.net/donacija-manastira-tumana-u-vrednosti-od-1-157-000-dinara-bolnici-u-pozarevcu-za-borbu-protiv-virusa-covid-19/ AnaLaz, Smaragdni kamičak and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Новембар 26, 2021 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука