Jump to content

Jordan Peterson - profesor na fronti kulturološkog rata

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Juanito рече

Ајде вас двоје изнајмите собу или, још боље, отворите приватни ЖРУ клуб. Шта би Питерсон реко о оваквим јавним изливима нежности?

Њежност!? Ви, сењор, немате појма о каквим грубостима се овдје ради и уништавањима карактера.

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Ћириличар рече

Њежност!? Ви, сењор, немате појма о каквим грубостима се овдје ради и уништавањима карактера.

('ajde, bolan, unesi se i daj mu razloga da se vraca na temu, vidis da je voajer :D )

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Џуманџи рече

('ajde, bolan, unesi se i daj mu razloga da se vraca na temu, vidis da je voajer :D )

Значи да износим мало више интиме у постовима? Дооообро, само да се чоик не зацрвени, јер ти и ја кад запалимо ватру то изгори све.

Углавном јер волиш да се инатиш, јер осјетиш да ми мало свируцкаш по живцима тиме. Кратко и јасно "Не слааажееем сееее" и теби супер.

Шта ти је женско...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ћириличар рече

Значи да износим мало више интиме у постовима? Дооообро, само да се чоик не зацрвени

Dje smo do sad bili ti i ja tu je bio i on, caro mia; sam' se opusti. :)))

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Џуманџи рече

Dje smo do sad bili ti i ja tu je bio i on, caro mia; sam' se opusti. :)))

А признајем, мало је бољих држача свијеће од њега :ani_biggrin:

Додуше, знам да би уживао када би нас слушао како се бијемо око теологије. Знам да ја уживам :D

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Џуманџи рече

As long as we get those fans! :)) Btw, vise nije zanimljivo, previse si se opravoslavio. :/ Nedostaje mi Muramasa. :)

Јер више не говорим како само вјерујете у виле и бајке као основе своје средњевјековне идеологије којој данас тражите оправдање гдје год га можете наћи, и то опет трапаво радите да је и за противнике фрустрирајуће?

Мрзи ме указивати стално на очигледно :D

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Ма, јок, него имаш неку озбиљнију спику, а то је баш почело да смара. :D Уживиш се баш к'о овај Питерсон и онда ти криво кад те искулирам. :D <3

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Џуманџи рече

Ма, јок, него имаш неку озбиљнију спику, а то је баш почело да смара. :D Уживиш се баш к'о овај Питерсон и онда ти криво кад те искулирам. :D <3

Није ми криво, само ти тихо, у  себи, све по списку :smeh1:

И спреми се, бићу још гори ускоро :D Гутам Питерсона овог љета  к'о Кронос своју дјецу, што је митолошка представа тиранског аспекта културе ( која је увијек представљена као очинска фигура ) која прождире своју дјецу услијед своје слијепости и тоталитарности, па је потомство мора убити и подјармити као што је то Зевс урадио Кроносу.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Џуманџи рече

Preokrenucemo mi to u Brut-Cezar varijantu. :D

Па то је управо то :smeh1: Само што је у том случају младост била превише ревносна у свом идеализму, па није препознала да је отац заправо у праву.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ћириличар рече

Па то је управо то :smeh1: Само што је у том случају младост била превише ревносна у свом идеализму, па није препознала да је отац заправо у праву.

To ti pricam, zato sam ja daddy u ovom slucaju. wink-wink :D

Измењено од Џуманџи

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Џуманџи рече

To ti pricam, zato sam ja daddy u ovom slucaju. wink-wink :D

Али Брут је избо Цезара... Аааааааа, океј, контам :blush:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...