Jump to content

Препоручена порука

• Одговори 159
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Vidis kako je lako bilo. Samo je trebalo da shvatis da takva recenica o duhovnicima ne stoji.
Zamisli onda neko uzme pa kaze vecina vladika su...
Gde bi to islo i zavrsilo.
Bitno je da shvatis da se nisam bunio za sebe vec zelecda ljudi koji ne poznaju stanje citajuci tvoje reci ne pomisle: "Jao pa nasi duhovnici su vecinom devijantni".
Ne moras da me zoves na kafu ali kada bi to uradila to bi bio totalni zaokret. Medjutim dovoljno je i ovakav.
Slava Bogu

Poslato sa SM-G7102 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju

Подели на овим сајтовима

Ja sam te na kraju direktno pitao pa si izbegla odgovor.
Nisi navikla da toliko pazis sta pises. Pa odlicnje to. Pricas sa komsinicom i onda joj kazes da joj je muz peder. Ona ga ukoka a ti onda kazes nisam navikla da pazim sta pisem i kazem.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, JOCCCA рече

Ja sam te na kraju direktno pitao pa si izbegla odgovor.
Nisi navikla da toliko pazis sta pises. Pa odlicnje to. Pricas sa komsinicom i onda joj kazes da joj je muz peder. Ona ga ukoka a ti onda kazes nisam navikla da pazim sta pisem i kazem.

Ау, брате!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, JOCCCA рече

Nisam razumeo. Nisam nista lose mislio.

Шалим се.

Па и да си написао шта сад, када може Григорије Богослов можемо и ми мало......

Подели на овим сајтовима

On 7.7.2017. at 15:16, PredragVId рече

Може ли неко да ми препоручи доброг духовника код кога бих се исповедао и добио савет?

Мени се препоручио један, добар, изузетно добар, међутим нисам му послушан, то је проблем. Сваки је духовник добар, ако га чујемо и следујемо за оним што нам је речено.

"Потражи духовника у манастиру, али не у сваком него тамо где је велика посећеност." (Тадеј Витовнички)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...