Jump to content

Премијерка Србије Ана Брнабић

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 251
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Moje lično mišljenje je da si ti pomešao babe i žabe. Prvo, ne postavlja se neko za premijera da bi svojom seksualnom orijentacijom doprineo rešavanju specifičnih problema (legalizacija homoseksualnih brakova). To može da uradi bilo ko, a ne samo Ana. I kakvo dokazivanje spominješ? Šta, ispade da je "dokazivanje" što je postavio lgbt premijerku? Mislim da malo naivno gledaš na stvari. Rešavanje parcijalnih problema pojedinih intersnih grupa nije posao premijera.

Takođe, ne mogu a da ne primetim ogromnu količinu mržnje koja izbija sa ovih stranica. I to samo zato što se nečije seksualno ili političko opredeljenje ne slaže sa tuđim. Nekako mi to ne ide uz veru, više mi ide uz fanatizam i zatucanost. Ova stranica bi trebalo da širi dobre namere, blagost, empatiju i razumevanje, a ne da se bavi zatucanim raspravama ko je Srbin, a ko Hrvat, ko je lezbejka, a ko strejt.. Niko nije veći Srbin od drugih samo zato što je strejt i desničar i nacionalista.

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 3 минута, Calabria рече

Moje lično mišljenje je da si ti pomešao babe i žabe. Prvo, ne postavlja se neko za premijera da bi svojom seksualnom orijentacijom doprineo rešavanju specifičnih problema (legalizacija homoseksualnih brakova). To može da uradi bilo ko, a ne samo Ana. I kakvo dokazivanje spominješ? Šta, ispade da je "dokazivanje" što je postavio lgbt premijerku? Mislim da malo naivno gledaš na stvari. Rešavanje parcijalnih problema pojedinih intersnih grupa nije posao premijera.

Takođe, ne mogu a da ne primetim ogromnu količinu mržnje koja izbija sa ovih stranica. I to samo zato što se nečije seksualno ili političko opredeljenje ne slaže sa tuđim. Nekako mi to ne ide uz veru, više mi ide uz fanatizam i zatucanost. Ova stranica bi trebalo da širi dobre namere, blagost, empatiju i razumevanje, a ne da se bavi zatucanim raspravama ko je Srbin, a ko Hrvat, ko je lezbejka, a ko strejt.. Niko nije veći Srbin od drugih samo zato što je strejt i desničar i nacionalista.

"Ова страница" има различите саговорнике и људе, тако да сама страница по себи ништа не значи. Мени уопште не смета Ана, а верник сам и волим Цркву и поштујем. Дакле, свако има неко своје мишљење. Мене чуде они којима сада смета Ана, а није им сметала као министарка. 

Још лажу како је друге националности и шта ја знам....

Нека жена ради свој посао, њена сексуална орјентација је њена ствар. Не верујем да ће и једна жена са форума поћи у њен загрљај.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Desiderius Erasmus рече

Nemam pojma, to je Vukov prevod. :) U nekim prevodima tu stoji rukobludnici, a postoji mišljenje i da su to pasivni gejevi.

Нашао сам пише да су то беспосличари.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Жељко рече

Нашао сам пише да су то беспосличари.

Pa da dokon um đavolje dvorište i onda se sexualno dezorijentišu...:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Čitam jutros stranu štampu, koliko je moćan ovaj gej lobi, pa sve su strane medije preneli i u prvi plan stavili da je Serbian dobila burn a bitch, premijer.. :D

Brže, jače, bolje.. :smeh1:

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Calabria рече

:dobro: 

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, WiseMan рече

Мислио сам на то да буде легализовано, као што су Американци легализовали хомосексулане бракове. У том смислу. Да Србија дозволи хомосексулане бракове да се склапају у општинама. Као и да покуша да убеди грађане да је то сасвим нормална ствар, да децу од малена уче да је то нормално, итд. Јер људи који нису религиозни, прихватају хомосексуланост као нормалну ствар и убеђују друге да је то нормално.

10:48 (YouTube)

Занимљиво је како велики број православаца мисли да напредујемо, а заправо идемо у пропаст. И не само да мисле да напредујемо, него су неки од њих толико увјерени у напредак да и сами учествују у мијењању друштва кроз разне покрете, а то је све заправо припрема за долазак антихриста.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, cloudking рече

A odakle vam to da je Hrvatica? Nigde ne uspevam da pronadjem taj podatak... Nije da mi je bitno ali raspravljam se sa jednim likom i zanima me jel ta informacija tacna?

U biografiji pise da je rodjena u bg-u i da se skolovala u srbiji, USA i engleskoj... Nigde ni reci o hrvatskoj?

Prvi Hrvati o tome pišu.

Po svoj prilici Ana je ANAcionalna.

Ali hrvati je svojataju a Srbi po starom dobrom običaju ne prihvataju.

Ali Srbi za Srbina ne prihvataju ni onoga ko je rođen kao Srbin ako ne ispunjava listu nekih visokih kriterijuma, tako da je smešno na silu Anu ubacivati u Srbe.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Милан Ракић рече

Заиста поражавајуће сазнање. Мсм, како се не запита неко на концу, кад извади 10 кема да плати нешто, тко је онај брадоња на тој новчаници? Шта рећи...

Nije to vrhunac. Vrhunac je kada sami profesori kazu:"Oni ne uce nase, sto bismo mi njihove?" :)

пре 5 часа, RYLAH рече

Не изјашњава се као Србин. Скоро сам га чуо да каже за себе да је Хрват/Јевреј по националности, али да је пре свега човек, и да зато има такве ставове.

Ne moras biti Srbin da bi bio srpski nacionalista ;) Covjeka postujem, ali je urnebesno kakav je on niks identiteta i stavova. Cak mislim da nema tvrdjeg branioca RS od njega.

Kao da nam je dat u zamjenu za Divjaka. Da se stvari izbalansiraju :D

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Ћириличар рече

Nije to vrhunac. Vrhunac je kada sami profesori kazu:"Oni ne uce nase, sto bismo mi njihove?" :)

Ne moras biti Srbin da bi bio srpski nacionalista ;) Covjeka postujem, ali je urnebesno kakav je on niks identiteta i stavova. Cak mislim da nema tvrdjeg branioca RS od njega.

Kao da nam je dat u zamjenu za Divjaka. Da se stvari izbalansiraju :D

То је болесно. Мсм ово што си поменуо у одговору мени. Иначе, успут онако, знаш ли ји чији је син Јован Дивјак, кад си га већ споменуо?

Подели на овим сајтовима

Novoizabrana premijerka nije problem sama po sebi (mada jeste de facto problem). Ona je logičan izbor (ili bolje reći posledica) ukoliko pratimo procese koji su uticali na ovakvo rešenje. Ukoliko krenemo od komunističkih trvljenja onih koji su 1968 forsirali pobunu, ne studenata, već tzv liberali na čelu sa Markom Nikezićem i Latinkom Perović koji su se zalagali za povratak i rigoroznijom primenom Lenjinovih principa neutralizacije dominantne nacije (Srpske), pa preko sednice na kojoj Miloševićevci (komunisti) pobedjuju Stambolićevce (opet komunisti) i gde se ovi levo liberalni do petog oktobra privremeno sklanjaju sa poluga vlasti... Sve vreme levo liberalna "druga srbija" postoji i aktuelna premijerka je izdanak institucionalizovane vlasti ove komunističke klike. Čekaju nas užasna vremena

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Милан Ракић рече

То је болесно. Мсм ово што си поменуо у одговору мени. Иначе, успут онако, знаш ли ји чији је син Јован Дивјак, кад си га већ споменуо?

Sta da ti kazem. BiH je jedina fasisticka drzava u Evropi trenutno, sa nacionalnom diskriminacijom u skolama...po volji naroda cak stavise. Ovo je nista naspram ostalih bolestina.

Ne znam. Ciji je?

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, WiseMan рече

Мени није то што је Хрватица, мене је то што је лезбејка. Само се плашим да не одобри хомосексуалне бракове, једино то...

Vala to je jedino loše što može da nas strefi sa ovim režimom... ni meni ne pada na pamet ništa gore od toga...  :)))

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...