Juanito Написано Мај 27, 2017 Пријави Подели Написано Мај 27, 2017 Сад сам провалио шему, Риле мрзи свакога ко се зове Саша. GeniusAtWork, Аурор, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 27, 2017 Пријави Подели Написано Мај 27, 2017 пре 2 часа, Juanito рече Сад сам провалио шему, Риле мрзи свакога ко се зове Саша. A je li, a ovo ti nisu slučajne korelacije? Tz, tz, tz... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 28, 2017 пре 5 часа, Juanito рече А коме ли се он правда... Без зезања, ја одавно нисам прочитао нешто мучније од овог интервјуа. Можда зато што не пратим толико, шта знам... Колико само SJW баљезгања и менталне гимнастике, некаквих 'извињења' и оправдавања зато што је направио обичан фазон у емисији. Који је испао глупо, то стоји, али човек се уби од правдања и извињавања као да је у најмању руку покушао да силује водитељку у студију. Страшно. Дидим, Juanito, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 28, 2017 Пријави Подели Написано Мај 28, 2017 пре 39 минута, GeniusAtWork рече Који је испао глупо, то стоји, али човек се уби од правдања и извињавања као да је у најмању руку покушао да силује водитељку у студију. Страшно. Baš je kontrast u odnosu na npr. Trampa, koji se ne izvinjava nikada. Nikome. Ni za šta. Previše je nice guy lik, nekako mi to govori da on nije taj, ne znam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 28, 2017 Пријави Подели Написано Мај 28, 2017 пре 9 часа, Аурор рече Baš je kontrast u odnosu na npr. Trampa, koji se ne izvinjava nikada. Nikome. Ni za šta. Previše je nice guy lik, nekako mi to govori da on nije taj, ne znam. Mislim da si pogresno napisao "Vucic". Ne da se ne izvinjava, nego te opet odalami na isti nacin malo kasnije. Face it, Vucic je nas Tramp prije Trampa - samo sto nije nimalo smijesan ni simpatican poput d Donalda. I Donaldu smo zenu makar vidjeli kako Bog zapovijeda. A Saletu zelim dobrodoslicu u drobilicu. Nece odmaci od 10% ( a i to 10 mu dajem jer mu gledam kroz prste jer je jos novajlija. Inace mislim da ce se zaglaviti na cenzusu kao i ovi ostali pajaci ). Tj.: Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 28, 2017 Пријави Подели Написано Мај 28, 2017 пре 1 минут, Ћириличар рече Face it, Vucic je nas Tramp prije Trampa Ih... No way. Vučić prvo ništa nije uradio u životu, uključujući i ovaj angažman od 2012. пре 6 минута, Ћириличар рече Ne da se ne izvinjava, nego te opet odalami na isti nacin malo kasnije. U njegovom slučaju je zato što je a**hole. пре 4 минута, Ћириличар рече jer je jos novajlija Morao bi neko da mu ovo pusti i da mu kaže da prestane da bude nice guy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 28, 2017 Пријави Подели Написано Мај 28, 2017 пре 7 минута, Ћириличар рече Tačno tako Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука