obi-wan Написано Мај 5, 2017 Пријави Подели Написано Мај 5, 2017 пре 1 сат, Grizzly Adams рече Каква замлата... Не могу да верујем да смо га схватили озбиљно тамо око `91. Шта да радиш, били смо млади и зелени. Govori(te) u svoja imena, molim... ima nas koji ga ni onda nismo zarezivali ni za jedan zarez... Ivan Marković and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2017 Пријави Подели Написано Мај 5, 2017 I ko jos uopste ovu olupinu od coveka ista uzima za ozbiljno? Moz` misliti - "oklevetao SPC", jaka mustra... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2017 пре 13 минута, obi-wan рече I ko jos uopste ovu olupinu od coveka ista uzima za ozbiljno? Moz` misliti - "oklevetao SPC", jaka mustra... Како добијам оспице од овог Обија у последње време. Твоја логика нас је довела довде. Треба реаговати а теби ако се не реагује ћути и не јављај се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2017 Реагујемо кад се неки Змај од Шипова попиша у Паровима, али кад неки политичар оклевета патријарха Павла онда изигравамо неку висину, ајде не зајебавај Оби Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2017 Пријави Подели Написано Мај 5, 2017 пре 18 минута, Жељко рече Како добијам оспице од овог Обија у последње време. Твоја логика нас је довела довде. Треба реаговати а теби ако се не реагује ћути и не јављај се. Nemoj... moja logika, velis? Jos te kanda svrbi rasprava oko izbora, reklo bi se. Sto je svakako porazavajuce saznanje za co`eka tvojih godina i (valjda) iskustva. I ko je ista rek`o protiv bilo kakve reakcije? Ja kazem - lepo pise - da ovu olupinu od coveka niko vise ne uzima ni u cemu za ozbiljno, cak ni oni najvise ostrasceni, sto bi rado zatvorili SPC kad bi se nesto pitali. Obicna mlatnuta zamlata. A kad bi Crkva stalno reagovala na svacije provale, pretvorila bi se u agenciju za marketing. U mnogo vaznijim i ozbiljnijim stvarima nisu reagovali, a bas je trebalo, ne znam sto bi sad reagovali na nesto ovako trivijalno, em sto je to - ocigledno - postavljeno bas kao mamac za reakciju. Nego dobro, tu je bacSki episkop, on je doktor za kretenizme i gluposti, caskom ima da resi ovog propalicu... ako resi da ga resi. I za ospe uzmi "Sinopen" ili nesto slicno, a ako ne pomogne javi se odma` izabranom lekaru... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2017 пре 3 минута, obi-wan рече Nego dobro, tu je bacSki episkop, on je doktor za kretenizme i gluposti, caskom ima da resi ovog propalicu, ako resi da ga resi. е о воме ти причам стварно си посто зилот Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2017 Пријави Подели Написано Мај 5, 2017 пре 3 минута, Жељко рече е о воме ти причам стварно си посто зилот A sta ne valja u tome? Zar nije bacski u stvari nezvanicni glasnogovornik SPC? Kakvu bi ti reakciju ocekivao? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2017 Значи невероватно. Кажем треба реаговати зато што неко пљује СПЦ онда човек цркве виче не треба и још попљује епископа бачског. Јесам се ја зајебао па омашио форум? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2017 Па оби стварно не знам који ти је андрак. Ниси пре биЈо ваки намћор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2017 пре 8 минута, obi-wan рече Nemoj... moja logika, velis? Jos te kanda svrbi rasprava oko izbora, reklo bi se. Sto je svakako porazavajuce saznanje za co`eka tvojih godina i (valjda) iskustva. Шта има да ме сврби та расправа и што сад скрећеш тему на то? Канда тебе сврби јер све што сам рекао се десило, док си ти а и остали у већини шукетали којешта и навијали да се деси оно што није било реално да се деси. Јери по ономе како сте ме доживели пред изборе мој фаворит је победио што би мене било шта сад сврбело? Стварно си наџак баба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2017 Пријави Подели Написано Мај 5, 2017 пре 7 минута, Жељко рече Значи невероватно. Кажем треба реаговати зато што неко пљује СПЦ онда човек цркве виче не треба и још попљује епископа бачског. Јесам се ја зајебао па омашио форум? Ti pod hitno da uradis neki test na drogu, neko te izgleda krisom drogira. Ovako, ko bi te upratio sta uopste pricas, skroz si nepovezan i nelogican... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2017 Па ниси нормалан мајке ми Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2017 Пријави Подели Написано Мај 5, 2017 пре 4 минута, Жељко рече Шта има да ме сврби та расправа и што сад скрећеш тему на то? Канда тебе сврби јер све што сам рекао се десило, док си ти а и остали у већини шукетали којешта и навијали да се деси оно што није било реално да се деси. Јери по ономе како сте ме доживели пред изборе мој фаворит је победио што би мене било шта сад сврбело? Стварно си наџак баба. Kad smo kod toga - `el ono ti bese rece da je Beli Vuckov covek? A ja sam uzivao u izborima kao nikad pre, al` ozbiljno, prvi put sam video neku nadu za nas. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2017 Пријави Подели Написано Мај 5, 2017 пре 7 минута, Жељко рече Па ниси нормалан мајке ми Ne znam sta bi ti rek`o. Ne bi bilo lose da odgovoris na ono pitanje - sta ti predlazes, kakvu bi reakciju ocekivao? Mozda mi tu bude jasno sta u stvari pricas. Inace si stek`o gadnu naviku da direktna pitanja uredno izbegavas... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2017 Управо сада, obi-wan рече Kad smo kod toga - `el ono ti bese rece da je Beli Vuckov covek? A ja sam uzivao u izborima kao nikad pre, al` ozbiljno, prvi put sam video neku nadu za nas. Рекао сам и стојим иза тога и сада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука