Jump to content

Izbori u Francuskoj 2017.-te

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

@Juanito

Tи се жалио да ти желимо не знам шта, а пази шта ислам говори за нас (Пипл оф д Бук): :)

they shall soon be “cast into the Fire: as often as their skins are roasted through, We shall change them for fresh skins, that they may taste the penalty” (v. 56).

Подели на овим сајтовима

• Одговори 348
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 часа, Ћириличар рече

Не кажем да знам како то спровести. Кажем да је то једини начин. Има паметнијих од мене на власти, па нека схвате како.

I am begining to belive :))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Ili malo modifikuje argumente... Ateisti su neretko daleko gori seksisti :smeh1:

Јесте, али код верника идеолога било које феле иритира то што увек верују да су њихови идеали платонски реални и примордијални. Атеиста то не може да одбрани. Он бар мора да покуша да ти објасни. Верник идеолог само каже да је то тако јер је тако и одувек је било тако. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Juanito рече

Јесте, али код верника идеолога било које феле иритира то што увек верују да су њихови идеали платонски реални и примордијални. Атеиста то не може да одбрани. Он бар мора да покуша да ти објасни. Верник идеолог само каже да је то тако јер је тако и одувек је било тако. :ani_biggrin:

Enter: evolutionary psychology!

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Juanito рече

12:smeha:

пре 19 часа, Аурор рече

Сам одговараш на своја питања, то су најлепши саговорници.  ;)

Pa moram sa nekim pametnim prozborit ;)

Salu na stranu, nebitna ti je zamjerka jer sam time iznio cinjenicu da postoje integrisani sekularni muslimani koji nisu problem. A sad posto u nedostatku argumenata i istrosenih svih floskula ne znas kud dalje, pa moras sada isticati nebitne sitnice i ne pruziti protiv argumente...tvoja stvar.

Dokazi da je nemoguca sekularizacija muslimana i dobijas raspravu - argumentima, logickim nizovima od vise nivoa, a ne isprwznim internet floskulama koje upijas kao sundjer bez kritickog promisljanja.

Istina je, islam ( punokrvni sto rece Juanito ) je problem - ali moze se imati i umjereni islam. A to je do muslimana samih najvise - sto ne obecava puno. Pogotovo sa tim kako ih idiotno Zapadnjaci tretiraju. Ali nije nemoguce. Jako tesko, svakako. A do tada ostaje Evropi biti na oprezu.

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Grizzly Adams рече

Па они нема шта ту да се "слажу", то им је бре верски закон. Ко увреди Мухамеда лети глава.

Ови што су рекли да се не слажу или појма немају о својој вери или лажу.

Molimo se onda da ih sto vise zna sto manje o svojoj vjeri :D

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Аурор рече

Ислам прописује смртну казну за оне који беже из битке:

Those who join the Muslims and then turn away should be hunted down and killed — a foundation for Islam’s death penalty for apostasy (v. 89).

Zasto je to neobicno? To je standardna kazna za dezerterstvo do prije par decenija bila posvuda.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...