Jump to content

Izbori u Francuskoj 2017.-te

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

Па знала је и за ово друго, само се прави блесава.

То је проблем са вама, нећете уопште да прихватите одговорност за своје поступке. А феминисти су још и смислили "социолошке изговоре". И сад ми треба да жалимо сиротицу - која је за своју ситуацију пре свега сама одговорна. Не бре, то је "друштвена неправда према женама" што је она узела старијег, ожењеног мушкарца, са њим направила дете и покушала да разори нечији брак. Ви сте бре увек "жртве", чак и кад саме правите срања неко други је крив.

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Одговори 348
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Makron pobjedio, EU je prezivjela. 

Ali mi je vrh komentar kako je najveca dosad zabiljezena apstinencija na Francuskim predsjednickim izborima u zadnjih 50 godina jer cak 25 posto glasaca nije izaslo...sto znaci da ih je 75 % izaslo. 

Sto je za njih apstiencija u Srbiji i regionu bila bi istorijska izalznost koja bi mnogo toga uspjela promjenuti. :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Justin Waters рече

Makron pobjedio, EU je prezivjela. 

Ali mi je vrh komentar kako je najveca dosad zabiljezena apstinencija na Francuskim predsjednickim izborima u zadnjih 50 godina jer cak 25 posto glasaca nije izaslo...sto znaci da ih je 75 % izaslo. 

Sto je za njih apstiencija u Srbiji i regionu bila bi istorijska izalznost koja bi mnogo toga uspjela promjenuti. :)

Drago mi je sto je Le Penova izgubila. No, bio bih zadovoljniji da je Filon postao predsjednik, posto je realniji u pristupu ka islamskom terorizmu. No sad je pitanje hoce li Makarona biti aktivan i uticajan u reformi EU kako je spominjao, ili ce biti obicni fikus.

Ja mislim da ce biti fikus.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ћириличар рече

Drago mi je sto je Le Penova izgubila. No, bio bih zadovoljniji da je Filon postao predsjednik, posto je realniji u pristupu ka islamskom terorizmu. No sad je pitanje hoce li Makarona biti aktivan i uticajan u reformi EU kako je spominjao, ili ce biti obicni fikus.

Ja mislim da ce biti fikus.

Vrlo je vazno sto je i zadnji desnicarski ekscrement otisao iz politike zauvijek nadam se. Nakon sto UK izadje iz EU ostaje samo Njemacka kao dominantna sila pored Francuske. Francuska ili ce se oduprijeti i izboriti se za tu reformu ili ce EU prosto da se pretvori u cetvrti rajh u kome ce Njemacka apsolutno dominirati. Mislim da Francuzi imaju motiva, ipak su velika sila i ekonomija tako se nadam pozitivnom ishodu. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Justin Waters рече

Vrlo je vazno sto je i zadnji desnicarski ekscrement otisao iz politike zauvijek nadam se. Nakon sto UK izadje iz EU ostaje samo Njemacka kao dominantna sila pored Francuske. Francuska ili ce se oduprijeti i izboriti se za tu reformu ili ce EU prosto da se pretvori u cetvrti rajh u kome ce Njemacka apsolutno dominirati. Mislim da Francuz imaju motiva, ipak su velika sila i ekonomija tako se nadam pozitivnom ishodu. 

Ne bih bio optimistican. Jeste manje od dva zla, ali je i dalje zlo. Put njemacke dominacije u EU pomijesan sa hipi stavom prema terorizmu ( da je to "neshvatljiv problem" ) je upravo Makronova orijentacija. Zracak nade jeste njegova izjava da se EU mora reformisati, ali u kom pravcu i koliko pitanje je.

Filon mi je tu taman. Evroskeptik koji ne zeli da sve razmontira nego da sacuva od stete sta moze, kao i kriticar islamizma koji bi bio spremniji na aktivniju borbu na domacem terenu.

Al jok, Francuz ko Francuz, morao je zeni namjestiti drzavni "posao" na koji nije ni dolazila. Mon' Dieu, francuskije od toga ne moze :D

Подели на овим сајтовима

On 4/26/2017 at 22:10, Grizzly Adams рече

Па знала је и за ово друго, само се прави блесава.

То је проблем са вама, нећете уопште да прихватите одговорност за своје поступке. А феминисти су још и смислили "социолошке изговоре". И сад ми треба да жалимо сиротицу - која је за своју ситуацију пре свега сама одговорна. Не бре, то је "друштвена неправда према женама" што је она узела старијег, ожењеног мушкарца, са њим направила дете и покушала да разори нечији брак. Ви сте бре увек "жртве", чак и кад саме правите срања неко други је крив.

Ne treba ti ništa da 'žališ'. Žena živi teško, ali od svog rada, i izdržava sama ono što su zajedno napravili.

Hajde ovako: mladić od 20 i nešto se spanđa sa nešto starijom ženom; ona mu ne kaže ništa o svom bračnom statusu ni bilo čemu drugom; samo mu baci bebu na prag jedno jutro i kaže mu da je udata i da je ne zove više, te da je ubuduće samo on odgovoran za zajedničko dete.

On ćutke preuzme odgovornost za dete i ne žali se, samo nekima poveri okolnosti u kojima mu se to sve desilo. Je li on neko ko 'neće da prihvati odgovornost za svoje postupke, za koje je pre svega sam odgovoran'? I ko je igde pominjao ovo kao primer 'društvene nepravde' prema bilo kome?! - ja sam pomenula samo kao situaciju koja statistički pre može da se ovako završi za mladu ženu. 

Ti si taj koji će ovakve stvari da generalizuje do besvesti, ali samo ako ti odgovara. Ja primećujem veće verovatnoće - što zbog plodnosti, što zbog društvenih pravila (žene će teže dugoročno varati; majka je odgovorna za dete) - da se neprijatne stvari dese devojkama u ovoj konstelaciji.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...