Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Шта су ти Поуке и форумаши.. Имамо и "лајвстрим" емисије код Марића

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Apsolutno sam siguran da imas nesto licno protiv Radulovica. Skoro SVI predsednicki kandidati su pali na tu foru sa pasusom a Radulovic je to cak medju poslednjima tvitovao, ja sam cak pomislio "ala ovaj kasni" al evo sad cemo to samo njemu da nakacimo na vrat jer jbg, to je radulovic, njega mrzimo pa nam njegove greske nekako uvek dodju na zicer... ne zbog gresaka, jbg svi grese, nego zbog Radulovica zato sto ga mrzimo! :D

Нисам видео за друге, стварно. Налетех на овај скриншот на Фејзбуку данас. А реално, на много тога сам налетао за ДЈБ током кампање, ал нисам хтео да постујем док је кампања, јер какви год да су, јесу били опозиција.

А рецими, нашли су им, документовано, да су за прошлу кампању узели 90.000 евра за "дељење флајера", које су им иначе активисти делили за џабе.

Ако има и за друге, онда су и они ретарди и извозани су, по стоти пут у овој кампањи.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Милан Ракић рече

Ako vam se dopalo mogao bi da praktikujem.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, RYLAH рече

А рецими, нашли су им, документовано, да су за прошлу кампању узели 90.000 евра за "дељење флајера", које су им иначе активисти делили за џабе.

Prvi put cujem. O cemu se radi?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Prvi put cujem. O cemu se radi?

Нисам хтео да постављам. Сад куцам са моба па ми теже да тражим, али поставићу, прошли избори. Ошурили буџет за кампању тако што је удружење грађана ДЈБ платило групи грађана ДЈБ 90.000 евра пара из буџета за услуге дељења флајера.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Grizzly Adams рече

Ма то је само "virtue signaling", понављају форе на које се наивни ложе

А можда су добили instruction manual у коме то пише?

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Милан Ракић рече

Pa stvarno, da nas nema, trebalo bi nas izmisliti :)

Подели на овим сајтовима

Pa evo u studiu su marić i vučko konstatovali da je srbija pre ovih izbora bila jedina oaza mira u regionu.

Ja se nadam da su ameri stvarni sišli na mesec jer ovaj studio kod marića odnosi pobedu.

Подели на овим сајтовима

E sad konačno finale:

Premijer je iskren do bola, kaže: Srbija je dobra sa amerikom i rusijom podjednako, kaže neće uvesti rusiji sankcije nemamo dovoljno novca da živimo bez rusije a vi kaiš umesto hleba pa se onda strpite dok dodjete na red i vi da nas bijete.

Подели на овим сајтовима

Evo kad se premijer malo opusti i nasmeje te krene da uzme svojih duhovnih 5 minuta u emisliji, kreće da priča, kako demokratija ako nije pomalo cirkus, pun životnih anegdota koje su eto male stvari u životu ali one i čine demokratiju tvrdi potpuno ubeđeno :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...