Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Управо сада, obi-wan рече

"Spontano ubacivanje listica... a onda je neko otprilike izvisio, pa je objavio snimak..."

Видех данас. Фејк.

Гласачка кутија није запечаћена, а они лоше глуме.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, RYLAH рече

Видех данас. Фејк.

Гласачка кутија није запечаћена, а они лоше глуме.

Одакле им оволико заокружених и непресавијених листића?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Лазар Нешић рече

Одакле им оволико заокружених и непресавијених листића?

Јел ме захебаваш? 

Дај ми слику листића и ја ћу да ти их наштампам колко год оћеш, са мојим ограниченим знањем Фотошопа (који ни немам, јер је тако нешто илегално). 

За 144 п резолуцију, и више него довољно.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, RYLAH рече

Јел ме захебаваш? 

Дај ми слику листића и ја ћу да ти их наштампам колко год оћеш, са мојим ограниченим знањем Фотошопа (који ни немам, јер је тако нешто илегално). 

За 144 п резолуцију, и више него довољно.

Могуће. Значи, све је фејк? Кутија, листићи, итд, тотално намештена сцена? Само питам ...

Подели на овим сајтовима

Могуће. Значи, све је фејк? Кутија, листићи, итд, тотално намештена сцена? Само питам ...

Да би кутија била она из које иду гласови даље, мора да буде запечаћена. Ова је кутија само провидна, без печата. Колико сам успео да видим, нема чак ни трагове црвеног воска на себи.

Дал су листићи фејк, не могу да знам јер нисам био тамо, ал претпостаљам кад видим колико је лоше одрађено и одглумљено. Али да може лако да се одради, може, и то за врло кратко време.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Милан Ракић рече

Биће исто ко за оне листиће што су се ови избрукали јер су били глупи и нису обезбедили доказе записнички.

Има да нађу две будале које су ово правиле, и да кажу ево чиме се опозиција служи. Да је стварно нешто, гледали би да заташкају колко год могу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, RYLAH рече

Да би кутија била она из које иду гласови даље, мора да буде запечаћена. Ова је кутија само провидна, без печата. Колико сам успео да видим, нема чак ни трагове црвеног воска на себи.

Дал су листићи фејк, не могу да знам јер нисам био тамо, ал претпостаљам кад видим колико је лоше одрађено и одглумљено. Али да може лако да се одради, може, и то за врло кратко време.

Да, има смисла ово што кажеш. Права крађа је (ако је била) профи одрађена, не овако безвезе.

Подели на овим сајтовима

Сад у 21ч иде Вођа уживо на ТВ Хепи код Марића, одох да се надахњујем!

Прислони руку на екран... Нећу даље да ти причам какав еј осећај и шта све лечи, свако мора то да доживи, али ПРОВЕРЕНО!!!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Лазар Нешић рече

Ономад мама и тата, сад је ред да дојде прва дама

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Прислони руку на екран... Нећу даље да ти причам какав еј осећај и шта све лечи, свако мора то да доживи, али ПРОВЕРЕНО!!!

Управо сада, Милан Ракић рече

Ономад мама и тата, сад је ред да дојде прва дама

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Лазар Нешић рече

Ја морам дизнесем цвеће пред тв нешто је кљокнуло

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...