Jump to content

Програмирање - дигресије

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 28. 3. 2017. at 21:34, Аурор рече

Други амандман  1:0  Мањине   :smeh1:

(Надам се да ме неће чути ови :)

Expand  

Домаћи за тебе за сутра: апликација прима предлоге закона у форми исказа логике првог реда и провера да ли су контрадикторни са америчким уставом који је такође скуп логичких исказа. Време сад!

Подели на овим сајтовима

On 28. 3. 2017. at 21:49, Juanito рече

Домаћи за тебе за сутра: апликација прима предлоге закона у форми исказа логике првог реда и провера да ли су контрадикторни са америчким уставом који је такође скуп логичких исказа. Време сад!

Expand  

Nadam se da ce neki admin da reaguje na ovoliku kolicinu psovki!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 28. 3. 2017. at 21:49, Juanito рече

Expand  

Već su napravili to, zove se Supreme Court... ;)

Подели на овим сајтовима

On 30. 3. 2017. at 5:02, uros рече

Mene stegao neki grip vec 2. dan ali cim prodje eto me nazad

Expand  

Е, кад је мој ћаћа био мали, пешачили су десет километара дневно по снегу од два метра да би стигли до школе, а данашња младеж не може да напише једну for петљу кад су прехлађени. Ц, ц, ц...

Подели на овим сајтовима

On 30. 3. 2017. at 21:23, WiseMan рече

Isto tako i umesto "int" i "string" možete staviti "var" i to će vam dodatno ubrzati program

Expand  

Зашто? Мислим да се "var bla = 5" и "int bla = 5" компајлирају у идентичан код. Једино што у првом случају компајлер мора да реши одређене једначине да би одредио тип од "bla", па је компајлирање спорије.

Подели на овим сајтовима

Вероватно је хтео да каже "убрзати програмирање". Уштедиш ону милисекунду која ти је потребна да размислиш који је тип варијабле...

Професионална деформација. :D

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 30. 3. 2017. at 21:44, Juanito рече

Зашто? Мислим да се "var bla = 5" и "int bla = 5" компајлирају у идентичан код. Једино што у првом случају компајлер мора да реши одређене једначине да би одредио тип од "bla", па је компајлирање спорије.

Expand  

To su mi rekli i na studije a i Microsoft inženjer sa MVA (Microsoft Virtual Academy) je isto rekao za "var", da tako brže učitava framework i samim tim se brže izvršava naredba.

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

On 30. 3. 2017. at 21:48, Grizzly Adams рече

штедиш ону милисекунду која ти је потребна да размислиш који је тип варијабле...

Expand  

То ти је сад тренд у новим језицима (још једна од новотарија из седамдесетих). Само што за разлику од C#-a ”инференција типа” ради глобално. Програмираш у језику са строгим типовима, а изгледа као да програмираш у неком Пајтону. То је одлична ствар код оних гадних угњеждених генеричких типова.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...