Jump to content

Свети Грација и Злославни Ава Римски, Зоран Ђуровић

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Da li bi neko bio ljubazan da nam postavi ovde odluku VASELJENSKOG SABORA o Hristu Isusu Božanskom Logosu koji se ovaploti i posta čovek i koji je jedan te isti Logos Sin Božji pre postanja sveta?

E moj ti,pa zato postoji dogma o neslivanju priroda.Logos je isti oduvek i zanavek.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

E moj ti,pa zato postoji dogma o neslivanju priroda.Logos je isti oduvek i zanavek.

Ja bi ovo tvoje današnje pisanje slio u kanalizaciju a tebe izgrlio poljubio i oprao vodom da dođeš sebi.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Naravno Ličnost Bogočoveka postoji pre postanja sveta.

Ličnost Bogočoveka je večni Logos,Sin Božiji ne Sin čovečiji.Logos ovaploćenjem omogućava Sinu Čovečijem,ljudskoj prirodi novi način postojanja,otvara vrata ka tome a LOGOS JE ISTI UVEK I ZANAVEK ništa se On nije promenio.

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Јелена011 рече

Ja sam prestala da pratim i da razumevam sta u stvari Kratos misli kakav sad Hristos pre vremena, posle vremena, sa telom bez tela. Ne mogu bre ljudi da se dogovore ni kako je tacno izgledao, nekom se svidja nekom ne, neko se buni, neko jok.

Onda ne razumes ni sta pricaju VSB i ava, .....a, oni ne razumeju sta mi pricamo.....mi, ne razumemo sta oni pricaju......i ispada, da niko ovde nikoga ne razume.....:laugh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Ličnost Bogočoveka je večni Logos,Sin Božiji ne Sin čovečiji.Logos ovaploćenjem omogućava Sinu Čovečijem,ljudskoj prirodi novi način postojanja,otvara vrata ka tome a LOGOS JE ISTI UVEK I ZANAVEK ništa se On nije promenio.

Ajde ti knjigu u šake. 

Ako nemaš vremena daj otkaz na poslu i podvizavaj se u tišini sa knjigom i vremenom na pretek.

Ili se mani ovoga jer je već nemoguće za čitanje.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ja bi ovo tvoje današnje pisanje slio u kanalizaciju a tebe izgrlio poljubio i oprao vodom da dođeš sebi.

Ja bi malo počo da koristim mozak na tvom mestu i prestao da vređam sagovornike.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Кратос рече

Како је Логос исти а узео је 1981277р456 године по Никодиму људску природу у себе? Ниси ми јасан...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Ja bi malo počo da koristim mozak na tvom mestu i prestao da vređam sagovornike.

Zašto, zato što te grlim i ljubim i perem vodom?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ajde ti knjigu u šake. 

Ako nemaš vremena daj otkaz na poslu i podvizavaj se u tišini sa knjigom i vremenom na pretek.

Ili se mani ovoga jer je već nemoguće za čitanje.

Pa ja sam ti reko da neću te diram al ti nastavljaš dalje da lupetaš.Ti onda ni ne razumeš šta sam pišeš...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

Onda ne razumes ni sta pricaju VSB i ava, .....a, oni ne razumeju sta mi pricamo.....mi, ne razumemo sta oni pricaju......i ispada, da niko ovde nikoga ne razume.....:laugh1:

Sto je najcrnje njih razumem :D 

Razumem i da ne postoje recepti i algoritmi i da cini mi se Kratos zeli apsolutni odgovor iz vremenske dimenzije kako izgleda vanvremenska, sto su babe i zabe i ne mogu se objasniti istim pojmovima. 

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Како је Логос исти а узео је 1981277р456 године по Никодиму људску природу у себе? Ниси ми јасан...

Ko je uzeo ljudsku prirodu na sebe?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Naravno Ličnost Bogočoveka postoji pre postanja sveta.

Ali, zar ne postoji Licnost Sina Bozijeg pre vremena, ono Logos i Logos u Boga, ....a, tek u vremenu Logos postade telo i naseli se medju nas ? Zato kazemo i Bogocovek ?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Јелена011 рече

@Vedran necemo sad da budemo neprecizni :D nije tamo negde tri cetri proteze se vala do 4-5 :D 

Nego nije fer, jel to znaci da cemo po drugom dolasku da se tranziramo pardon trijaziramo po vremenskim zonama? ocu ja da vidim kako je docekati novu godinu pardon Hrista na plazi :D nekoj bez mrava podrazumeva se, bez skakavaca i ostalih buba :D

Немо ти мени за прецизност! Ццццц. Мене си нашла да цепидлачиш :))

Ко се протеже до 4-5? Ноћ? А ја сам рекао да ти ноћ почиње око 3-4, а не да се протеже до 3-4.

Е сад. Није искључено да ти почиње од 3-4 и да ти се протеже се до 4-5. Може бити да је тако.

И знаш шта. На плажи (песковитој) ти јесте без мрава али није беж живог света. То ти све врви од живота, најозбиљније. А кад гледаш ншта не видиш све скривено. Као у матриксу, кутији... :))

Него муке моје, сад ме натера да мислим да идем на плажу да копам оне посне пиписе, па да ручам ко чоек.   

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Јелена011 рече

Sto je najcrnje njih razumem :D

Razumem i da ne postoje recepti i algoritmi i da cini mi se Kratos zeli apsolutni odgovor iz vremenske dimenzije kako izgleda vanvremenska, sto su babe i zabe i ne mogu se objasniti istim pojmovima.

E, tu mislim da nisi bas najbolje razumela Kratosa. Koliko sam ispratio, nema on takvu dilemu, nego postavlja tu dilemu mesanja vremenske i vanvremenske dimenzije postojanja Boga i coveka.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bokisd рече

Ali, zar ne postoji Licnost Sina Bozijeg pre vremena, ono Logos i Logos u Boga, ....a, tek u vremenu Logos postade telo i naseli se medju nas ? Zato kazemo i Bogocovek ?

Na ovakvo pitanje hoću da odgovorim naravno.

Logos se nije promenio Ličnost Božanskog Logosa prisnije rečeno Sina Božjeg se nije izmenila kad se ovaplotio. Isus Hristos Bogočovek je onaj te isti Božanski Logos koji postoji pre vremena.

Dakle Logos nije UŠAO u vreme Logos se Ovaplotio u vremenu i postao čovek. Logos nije UŠAO nigde Logos Sin Božji Isus Hristos  Bogočovek je onaj kroz koga je sve postalo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...