Jump to content

Свети Грација и Злославни Ава Римски, Зоран Ђуровић

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 12 минута, Кратос рече

Znači nije imao telo?El to kažeš?Odluči se već jednom...

Tebra, а што не узмеш десетак кила тротила и срушиш катедралу у Монреалеу? 

640px-Monreale_creation.jpg?148978571190

Јер, на шта бре личи ово приказивање? Одувек смо ми, византинци, били јеретици! :))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Odlično.To čekam da mi kažeš.Dakle nije oduvek,nadvremenski Bogočovek?A seti se šta si me pitao da li je Isus Hristos postojao pre postanja sveta..razmisli malo.

Jeste postojao je pre postanja sveta a ti jedi malo pravoslavlje a ne sektaše.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Кратос рече

Odlično.To čekam da mi kažeš.Dakle nije oduvek,nadvremenski Bogočovek?A seti se šta si me pitao da li je Isus Hristos postojao pre postanja sveta..razmisli malo.

Паде ми напамет: А ко је постојао пре Бога? - Реци ми, леба ти, не лиши ме тог знања! 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Jeste postojao je pre postanja sveta a ti jedi malo pravoslavlje a ne sektaše.

:))Znači imao je telo i pre postanja sveta?Lutaš sad ko guska u magli....aje neću te diram više.Veruj šta god oćeš.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

:))Znači imao je telo i pre postanja sveta?Lutaš sad ko guska u magli....aje neću te diram više.Veruj šta god oćeš.

Ko je bre imao materiju pre nego li je stvorio materiju?

Подели на овим сајтовима

Da li bi neko bio ljubazan da nam postavi ovde odluku VASELJENSKOG SABORA o Hristu Isusu Božanskom Logosu koji se ovaploti i posta čovek i koji je jedan te isti Logos Sin Božji pre postanja sveta?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

Opet preterujes.

Pa nego šta guta Kratos tripove?

Pa da me optuži da ga optužujem kako se drogira nisam poludeo.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Паде ми напамет: А ко је постојао пре Бога? - Реци ми, леба ти, не лиши ме тог знања! 

Pre Boga ne postoji.Vreme ne postoji,vreme ,,nastaje,, Božijim aktom stvaranja.Samo Bog postoji nadvremenski,nad čitavom tvorevinom uključujući i nad vremenom.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Pre Boga ne postoji.Vreme ne postoji,vreme ,,nastaje,, Božijim aktom stvaranja.Samo Bog postoji nadvremenski,nad čitavom tvorevinom uključujući i nad vremenom.

Je li to onaj te isti Bog Isus Hristos ovaploćeni Božanski Logos prisnije rečeno Sin Božji?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ko je bre imao materiju pre nego li je stvorio materiju?

Pa reko si da je oduvek Bogočovek.Šta sad?El jeste il nije?Odluči se već jednom.Ne mož da budeš malo trudan il si trudan il nisi trudan.Ti bi čas da budeš čas da ne budeš a to ne biva.:))

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Pa reko si da je oduvek Bogočovek.Šta sad?El jeste il nije?Odluči se već jednom.Ne mož da budeš malo trudan il si trudan il nisi trudan.Ti bi čas da budeš čas da ne budeš a to ne biva.:))

Naravno Ličnost Bogočoveka postoji pre postanja sveta.

Подели на овим сајтовима

@Vedran necemo sad da budemo neprecizni :D nije tamo negde tri cetri proteze se vala do 4-5 :D 

Nego nije fer, jel to znaci da cemo po drugom dolasku da se tranziramo pardon trijaziramo po vremenskim zonama? ocu ja da vidim kako je docekati novu godinu pardon Hrista na plazi :D nekoj bez mrava podrazumeva se, bez skakavaca i ostalih buba :D

Ja sam prestala da pratim i da razumevam sta u stvari Kratos misli kakav sad Hristos pre vremena, posle vremena, sa telom bez tela. Ne mogu bre ljudi da se dogovore ni kako je tacno izgledao, nekom se svidja nekom ne, neko se buni, neko jok. 

Ja bih kao tvoja baba, da se odusevim, uskliknem aha! i nastavim da volim. A to da li je imao kosu, dugu kratku, loknastu, sa zulufima, da li je bio vaki naki i sve tome slicno moj bukvalisticki mozak ipak ne moze da primi :D

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...