Драгана Милошевић Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Просто смо седели и плакали. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 forum se ne otvara u chrome-u (s ociscenim kesom), samo baca na stranicu sa vestima bambika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djordje.pesic Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Meni radi u chrome w.a.mozart and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 I meni nece da otvori u google chrome bambika је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Мени нико не ради у хрому. И неће да ми отворе ништа у хрому. А хром... Хром ми ради... Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 18, 2017 Пријави Подели Написано Март 18, 2017 Obrni, okreni, forum nikako ne radi u chrome-u. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 18, 2017 Гости Пријави Подели Написано Март 18, 2017 Ја користим chrome и ради без грешке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 18, 2017 Пријави Подели Написано Март 18, 2017 Evo sad ne radi ni iz Firefox-a, a do malopre je radio. Samo baca na pocetnu stranicu sa vestima. U Chrome-u ne radi ni u privatnom modu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Март 18, 2017 Пријави Подели Написано Март 18, 2017 пре 1 сат, Иван ♪♫ рече Evo sad ne radi Ivane, ja sam morala da bih dobila forum prestati da koristim Chrom i preci na Operu. Samo kad udjes sa opere prvi put isto bude, pa onda ocistis ponovo cash&cookies, iako si npr. u chromu ocistio sto puta, i onda proradi. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 18, 2017 Пријави Подели Написано Март 18, 2017 I ja imam Chrome bez problema ulazim na Forum Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 19, 2017 Пријави Подели Написано Март 19, 2017 On 18.3.2017. at 17:09, Дијана. рече Ivane, ja sam morala da bih dobila forum prestati da koristim Chrom i preci na Operu. Samo kad udjes sa opere prvi put isto bude, pa onda ocistis ponovo cash&cookies, iako si npr. u chromu ocistio sto puta, i onda proradi. Čudno je jer prestane da radi i u private modu, isprva radi i onda se opet zaglupi. Radio mi je ok u firefox-u dok se nisam izlogovao. U chrome-u nikako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука