Jump to content

Грчки јерарси позвали на бојкот школског предмета „Искорењивање хомофобије“

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 202
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 3 минута, Ronald рече

Ne ja nego dugogodišnji monah i asketa:) Ljubomorni su na izgled, naročito kad dodju visoki ruski monasi.

A čekamo i Avin tekst o masturbaciju zastupljenoj kod asketa nekada:)

Čak i da jesu kakve to veze ima sa pederizmom leba ti?I kakve veze ima masturbacija sa pederima?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, st.anger рече

a gde su lgbt? jel boga traže? jel oće nekakav dijalog i pouku? ili samo slijede instinkt svojih guzica pa sve što nije u skladu sa tim, udaraju svim raspoloživim sredstvima? imaju pare, duh ovog svijeta je na njihovoj strani, njihova djela su od svijeta blagoslovena, jer svijet ljubi svoje. tama voli tamu. crkva je tu i lgbt samo treba da znaju da je crkva otvorena i prihvata svakog pa i takve kao što su oni. 

ЛГБТ су политички и идеолошки покрет. Али у њему је можда 0.05% светске популације хомосексуалаца. Многи хомосксуалци се противе ЛГБТ покрету.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ronald рече

Svaka rijec zvuči agresivno.

Ne mogu du ulazim i fobije forumaša.Pišem normalno bez iakkve agresije.Ne glumi odma neku žrtvu.To je tako pederski.:ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Čak i da jesu kakve to veze ima sa pederizmom leba ti?I kakve veze ima masturbacija sa pederima?

Ima veze jer ti nisi shvatio sta sam rekao Velizaru, pošto se on poziva na ove autoritete u textu koji lažu otvoreno.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Ne mogu du ulazim i fobije forumaša.Pišem normalno bez iakkve agresije.Ne glumi odma neku žrtvu.To je tako pederski.:ani_biggrin:

Ne glumim ja žrtvu, niti se bojim agresivnosti:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

@Кратос

Живиш ли ти хришћански?

Šta podrazumevaš pod time?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ronald рече

Ne glumim ja žrtvu, niti se bojim agresivnosti:D

Onda mojne da kakiš ko golub ovde.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

ЛГБТ су политички и идеолошки покрет. Али у њему је можда 0.05% светске популације хомосексуалаца. Многи хомосескуалци се противе ЛГБТ покрету.

pa ko stoji iza uvođenja ovakvih predmeta u škole?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Šta podrazumevaš pod time?

Уздржаваш ли се од свега што је забрањено светим канонима, испуњаваш ли све заповести итд?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, st.anger рече

pa ko stoji iza uvođenja ovakvih predmeta u škole?

Па они. Имају политичку моћ дану им од левичарских покровитеља на власти.

Против сам таквих предмета, говорим о односу према људима хомосескуалцима. Оно, колегама, пријатељима, члановима породице...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ronald рече

Ima veze jer ti nisi shvatio sta sam rekao Velizaru, pošto se on poziva na ove autoritete u textu koji lažu otvoreno.

Šta lažu?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Али у њему је можда 0.05% светске популације хомосексуалаца.

ko onda ima toliku potrebu da forsira takve vrednosti ako i sam ne praktikuje to? 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, st.anger рече

a gde su lgbt? jel boga traže? jel oće nekakav dijalog i pouku? ili samo slijede instinkt svojih guzica pa sve što nije u skladu sa tim, udaraju svim raspoloživim sredstvima? imaju pare, duh ovog svijeta je na njihovoj strani, njihova djela su od svijeta blagoslovena, jer svijet ljubi svoje. tama voli tamu. crkva je tu i lgbt samo treba da znaju da je crkva otvorena i prihvata svakog pa i takve kao što su oni. 

Sta si hteo time reci posto si citirao moj post u delu sa ljubavlju? Da treba crkva da se bori necim drugim osim Ljubavlju? Zato sto ni svet nema ljubavi u sebi vec ide za strastima? Pa to je normalno, ovaj svet u zlu lezi, ali oni koji znaju Boga trebali bi da znaju bolje, da je Bog uvek jaci i da nema potrebe posezati za bilo cime slabijim od Ljubavi Bozije.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...