Јован Чакарески Написано Април 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Ja se sada ne šminkam,ali se sjećam dana kad sam bio mlađan lovac jaaaaaaaa.... Bilo je poželjno malo srediti izlog izlog? Da.Spoljašnjostttt. Ух..... немогу да смислим мушкарца са пудром, али ако је за женске онда је оправдано t4431 Nećete mi zamjeriti,ja mislim da je ljepša sada... Једном лијепа, увијек лијепа 0110_hahaha http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Највише сам волела ову тиркизну боју одеће и шминке. Не да стоји на браон очима ... Такође, љубичаста. Екстра сам (се) шминкала увек, таленат ваљда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Ne razumem se previse u ovo, niti nesto razlikujem posebno sminku i to... ali jedno znam nista lepse na celom svijetu nema nego videti devojku u Crkvi na sluzbi, liturgiji bez imalo sminke, a oci joj sijaju t4431 0110_hahaha Па не шминкам се у Цркви !! Е кад се не разумијеш у ово, немој сутра жену питати "Е маже ли се то на лебац" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Рекла сам ја... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Била сам ја и у тој фази - ни ш од шминке, само дуге сукње, ни м од музике, само Дивна Љубојевић и сл. И умало да зглајзнем јербо то нијесам ја, но идеологија! А идеологија није православље људиии! Тад су ме саблажњавале жене а ла Александра Јанковић: православна а носи миниће, шминка се, ... Али дошла сам до закључка да не могу да глумим да сам неко ко нисам, да бих била ''исправна'' Богу и Цркви, јер то од мене нико не тражи, осим неке моје представе о томе како би то требало да изгледа. А истина је да треба да будеш то што си, са све шминком па и мини сукњом, али да знаш свој правац и да имаш добре намере, ''по небу прошетане'' по речима СвВлНиколаја. И онда си ем слободан ем оБожен и нема ничег бољег за човека. Рада. and Andjeobg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Ух..... немогу да смислим мушкарца са пуд(E)ром, али ако је за женске онда је оправдано 0110_hahaha Postalo ti je i E problematično Ne,jedno vrijeme sam morao posebnog računa da vodim oko sredstava za i posle brijanja.(osjetljiva koža i tako to) Mada sam volio i parfeme.E ondaK se oženih i Kažem ti godinama se sve to reguliše t4431 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 ја, послушна својој сестри Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 @Tavita Lepo,lepo jel` se tako kaže "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Karmin ala Danijela Vranic!!! Тако се каже Огло! Лијепо, лијепо!! Сестра ми и јесте много лијепааа!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Била сам ја и у тој фази - ни ш од шминке, само дуге сукње, ни м од музике, само Дивна Љубојевић и сл. И умало да зглајзнем јербо то нијесам ја, но идеологија! А идеологија није православље људиии! Тад су ме саблажњавале жене а ла Александра Јанковић: православна а носи миниће, шминка се, ... Али дошла сам до закључка да не могу да глумим да сам неко ко нисам, да бих била ''исправна'' Богу и Цркви, јер то од мене нико не тражи, осим неке моје представе о томе како би то требало да изгледа. А истина је да треба да будеш то што си, са све шминком па и мини сукњом, али да знаш свој правац и да имаш добре намере, ''по небу прошетане'' по речима СвВлНиколаја. И онда си ем слободан ем оБожен и нема ничег бољег за човека. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Мислим све је то фино, али ако човјек није задовољан никакав парфем неће му помоћи да се љепше осјећа - љепота долази изнутра, не споља. Видим доста старих људи којима се очи сијају као у дјетета, и лице им ведро, изгледају по 15 година млађе. А други се пак шминкају и оперишу, па опет изгледају као зомбији, у њиховим очима само тама. U ocima mi nije tama, iako se sminkam, i ne robujem predrasudama... Немојмо генерализовати ствари. Нити су сви који се шминкају зли, нити су сви који се не шминкају генерално добри. Ја сам само навела примјер и при томе сам мислила на људе који имају пара као блата па свашта раде са собом и својим тијело и лицем, па опет нису задовољни.О томе сам говорила да се разумијемо. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Мислим све је то фино, али ако човјек није задовољан никакав парфем неће му помоћи да се љепше осјећа - љепота долази изнутра, не споља. Видим доста старих људи којима се очи сијају као у дјетета, и лице им ведро, изгледају по 15 година млађе. А други се пак шминкају и оперишу, па опет изгледају као зомбији, у њиховим очима само тама. U ocima mi nije tama, iako se sminkam, i ne robujem predrasudama... Немојмо генерализовати ствари. Нити су сви који се шминкају зли, нити су сви који се не шминкају генерално добри. Ја сам само навела примјер и при томе сам мислила на људе који имају пара као блата па свашта раде са собом и својим тијело и лицем, па опет нису задовољни.О томе сам говорила да се разумијемо. hvala на објашњењу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Karmin ala Danijela Vranic!!! t4431 Тако се каже Огло! Лијепо, лијепо!! Сестра ми и јесте много лијепааа!! Da,odakle si znala ,da mislim na poslušnost @Mileva Još tvoja slika hvali... 0110_hahaha "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Karmin ala Danijela Vranic!!! t4431 Тако се каже Огло! Лијепо, лијепо!! Сестра ми и јесте много лијепааа!! Da,odakle si znala ,da mislim na poslušnost @Mileva Još tvoja slika hvali... 0110_hahaha зар није наведено?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Axe dark temptation, axe africa, classic touch (marka?), beckham signature (dobio od mame na t4431 .. i to je sve. Ništa skupo.. samo što je skupo ne mora da je dobro. Маме најбоље знају шта је најбоље за њихово дијете 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука