Jump to content

Прекидање трибине, батинање и Веселин Шљиванчанин

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ne samo to nego postane zakonski alibi gde možeš slobodno da zbrišeš i 10 miliona ljudi.

U ime domokratije mož da baciš i atomsku bombu,da lažiraš ratne zločine,da praviš građanske ratove,da satanizuješ čitav jedan narod,da se raduješ nečijoj smrti javno...jer demokratija je cilj koji opravdava sva sredstva.;)

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Kratos рече

U ime domokratije mož da baciš i atomsku bombu,da lažiraš ratne zločine,da praviš građanske ratove,da satanizuješ čitav jedan narod,da se raduješ nečijoj smrti javno...jer demokratija je cilj koji opravdava sva sredstva.;)

strucno na latinskom se kaze tomahawk demokratija, posto se cesto uceruje sa tomahawk krstarecim raketama

Подели на овим сајтовима

inace ono najgore iz komunizma je pretoceno u demokratiju, komunisti su htjeli da izjednace ljude, da uniformisu ljude na jedan kalup, tako isto i sam demokratski sistem je uradio, dao je jednak glas svakoj fukari ko i nekom cestitom domacinu, znaci izjednacio bagru i cestite ljude, zato ja kad slusam neke ljude kako hvale demokratiju ili pomislim da su plitki ili zlonamjerni

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ipak i pored tvoje dobre volje zamolio bi te da se uzdržiš komentara na nešto što niti znaš niti te je interesovalo da saznaš. To prosto nije lepo. Ja sam tada tamo bio pa znam.

Kako god hoces, dobro...

Samo sam rekao kako mi je delovalo, a malo sam i istrazivao.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Kako god hoces, dobro...

Ne bi reč rekao da si barem malo istraživao.

Evo pogledaj samo presudu od 5god za ubistvo 200 ljudi. Ja bi lično presudio više da je postojala direktna odgovornost. A vidim i kad kažeš da je on bio tu neko od glavnih komadanata.... i tako sve me upućuje na to da si ipak ovde prišao površno upućen... praštaj ali je to sigurica tako.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Аурор рече

Kako god hoces, dobro...

pa ako si istrazivao malo onda si mogao doci do zakljucka da tu sve smrdi na namjestaljku, da je neko primio debele pare da se to desi zato sto je bilo potrebno nekom kao oruzje koje i danas djeluje, a sam sljivancanin i mrskis su ispali zrtveni jaganjci... inace obojica se optuzuju sto nisu nastavili da cuvaju te zarobljenike nego su se povukli, prepustili to teritorijalnoj odbrani a jesu li sami donijeli tu odluku? inace jel ti logicno da od svih zarobljenih ustasa bas nastrada 200 jadnika iz bolnice? isto tako smo imali racak i markale

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, kordun рече

pa ako si istrazivao malo onda si mogao doci do zakljucka da tu sve smrdi na namjestaljku, da je neko primio debele pare da se to desi zato sto je bilo potrebno nekom kao oruzje koje i danas djeluje, a sam sljivancanin i mrskis su ispali zrtveni jaganjci... inace obojica se optuzuju sto nisu nastavili da cuvaju te zarobljenike nego su se povukli, prepustili to teritorijalnoj odbrani a jesu li sami donijeli tu odluku? inace jel ti logicno da od svih zarobljenih ustasa bas nastrada 200 jadnika iz bolnice?

Nije tema ali zločin se desio i ne ubacuj sad sumnje da ti ljudi nisu opšte stradali.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Nije tema ali zločin se desio i ne ubacuj sad sumnje da ti ljudi nisu opšte stradali.

nisam ja brate nigdje rekao da se nije desio, desilo se, ali djeluje na neku igru, zna se jako dobro da je zapad kupio vise od pola nasih sluzbi, jeftino su se prodali, zasto ne bi ovcara bila proizvod takve jedne kupovine, investicija koja se debelo isplatila, evo pitam i tebe kao covijeka koja je logika da se strelja dvestotinjak ljudi iz bolnice a drugima kojih je mnogo vise se ne desi streljanje, to je neka namjestaljka, mnogo puta vec vidjena kako kod nas tako i u inostranstvu

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, kordun рече

jesu li sami donijeli tu odluku? inace jel ti logicno da od svih zarobljenih ustasa bas nastrada 200 jadnika iz bolnice?

Nije.

Kazu da je hrvatska doktorka Vesna Bosanac sastavila taj spisak dan ranije.

пре 7 минута, kordun рече

onda si mogao doci do zakljucka da tu sve smrdi na namjestaljku

Pa ja i jesam.

Ali to se svejedno dogodilo i neko je kriv, direktno i indirektno. 

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Muramasa рече

Zato se ja zalažem za model rimski model republike. Garantuješ prava i slobode svojim građanima kao neprikosnovena, sa saveznicima kako piše u ugovoru, a ostalima radiš šta hoćeš.

И по чему је то боље од описа демократије који је Кратос дао? И они шире демократију на остале народе.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, kordun рече

nisam ja brate nigdje rekao da se nije desio, desilo se, ali djeluje na neku igru, zna se jako dobro da je zapad kupio vise od pola nasih sluzbi, jeftino su se prodali, zasto ne bi ovcara bila proizvod takve jedne kupovine, investicija koja se debelo isplatila, evo pitam i tebe kao covijeka koja je logika da se strelja dvestotinjak ljudi iz bolnice a drugima kojih je mnogo vise se ne desi streljanje, to je neka namjestaljka, mnogo puta vec vidjena kako kod nas tako i u inostranstvu

Ne znam to treba pitati ljude koji su ih streljali.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Nije.

Kazu da je hrvatska doktorka Vesna Bosanac sastavila taj spisak dan ranije.

Pa ja i jesam.

Ali to se svejedno dogodilo i neko je kriv, direktno i indirektno. 

pa neko je kriv i ja bi volio da znam ko! ali ne znam, a ovo osudjeni ratni zlocinac za sljivancanina, pa to je ustaska terminologija, on za mene nije nikakav ratni zlocinac vec srpski borac, srpski ratni oficir, mene licno nervira svojom jugonostalgijom, ali ga postujem ko srpskog borca, a na njega pljuju oni kojih nigdje nije bilo kad su trebali, zato bi im ja sudio na moj nacin jer sam sit takvih u zivotu

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, kordun рече

Al opet nisu oni krivi što su ova naša goveda bila korumpirana.To više govori o nama nego o njima.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

Bolje je zato što je takva država dobra prema svojim građanima i saveznicima, za razliku od komunista koji su zlo, pre svega za svoje građane.

Питала сам за мирољубиве демократе, а не комунисте. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Meni se lično gadi to licemerje. Ja bih otvoreno rekao da dolazim po naftu i izlaz na more ili za šta već. Ne bih palamudio o miru u svetu.

И мени се гади, али само искреност баш и не би помогла онима са друге стране границе.

„Искрено да вам кажемо, заболе нас за вашу државу, мале, јадне и безвредне животе, ресурси нам требају." Дивно. Шта ако се ти нађеш изван тог система и изван савезничких држава, је ли и онда ово добро уређење?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...