Sofija_ Написано Јануар 23, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2017 On 23. 1. 2017. at 20:03, Тања1 рече Da pojednostavim. Tema je dosadna od 8-stranice Expand Verujem ti trudila sam se da odgovorim svakom, pa ispade tako(nenamerno), a da nisam , ispala bi uobrazena ili puna sebe, kako god uradis nije dobro Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Васијан Написано Јануар 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2017 On 23. 1. 2017. at 20:24, Paradoksologija рече Pričala mi je drugarica iz crkve, odavno - devojčica još bila, 16-17 godina, totalno jedno nevino, pobožno, slatko stvorenje, putovala u Moskvu jednom prilikom i htela da uđe u crkvu i nisu joj dali. Bila je pokrivene glave, ali su se ispod dugačkog kaputa jedva nazirale nogavice širokih zvoncara. Pantalone? Nikako. Expand Шта рећи. Страхота. Paradoksologija, goranger, Goku and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://m.youtube.com/watch?v=nsB5P4VsUdA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 24, 2017 Гости Пријави Подели Написано Јануар 24, 2017 On 23. 1. 2017. at 19:46, Sofija_ рече Verujem, Artu je mali dragi robotic razumem svacije slabosti(jer imam i svojih) zato se i ne ljutim Expand Ма роботић је поставио питање, али нема одговора Три стране написане, никакв одговор.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јануар 24, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2017 On 23. 1. 2017. at 15:59, Рапсоди рече Хахаха. па Rиле је RYLAH, главни и одговорни судатељ форума.... А то да је локални да са Expand Šta, ima dva imena? Gle ima i dve nijanse odgovornosti. Da nema i dve glave? Sa toliko očiju, ušiju i zuba kako da ne bude dasa ma kakvi da su kriterijumi u trendu. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јануар 24, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2017 On 24. 1. 2017. at 22:06, Nebojš.a рече Da nema i dve glave? Sa toliko očiju, ušiju i zuba Expand Ja ga tako zamislih Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука