Ayla Написано Јануар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 Управо сада, Muramasa рече Izgleda da je problem sa nacistima rešen nenasilnim hipi metodama. Izgleda da smo skloni nasilju i opravdavamo ga na sve načine. Ne vidim da je problem nasilja u svijetu riješen, upravo jer se odgovara istom mjerom, tako dođosmo do one:U ovom svetu više nije izbor između nasilja i nenasilja;sad je između nenasilja ili uništenja. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 Secam se jedne zene koja je spasila sina, on je bio narkoman, i posle nekog vremena zena je poslusala dobijen savet - izbacila je sina iz stana, promenila brave na zgradi i stanu i pustila ga. U nedostatku prihoda, decko je dotakao dno i krenuo na lecenje i sredio se. Da je bila "puna ljubavi", ko zna kako bi se prica zavrsila. Svako donosi svoje odluke, svako odgovara za svoj zivot, i za dobro i za lose. Te emotivne ucene tipa jaoj ja ga volim nisu bas zdrave, da ne kazem normalne. Zdrav covek ima najizrazeniji nagon za samoodrzanjem, ukoliko je nesto poslo naopako tokom odrastanja i vaspitanja dobijemo emotivno nezrele ljude koji tako "vole" pustajuci da ih drugi unistavaju. Ne postoji voli bliznjeg svog bez onog kao samog sebe. @Ayla znas vodim taj razgovor ovih dana sa meni dragom osobom ...nekad je u redu i zeleti i tako misliti, ali ne i uciniti. Normalno je razmisljanje -da vidim da neko napada dete ubio bi ga, to je "prirodno", ali da dođe ta situacija, bilo bi dobro da zadrzimo jednu granicu ljudskosti, da ako je moguce sacuvamo zivot jer ga nismo mi ni dali. Ali sve je prica sto ti kazes muka me ne naterala. Ja ne verujem ljudima koji su prosli zivot bez unutrasnje borbe i muke. Koga je muka naterala i sacuvao je ljudskost, ko je bio u situaciji i pobedio je sebe moze da nesto kao zna, ostalo je filozofija. Ne dao Bog nikom da se nađe u toj situaciji jer je preteska. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 12 минута, Muramasa рече Kalaš nije sofisticirana metoda. Kalaš je sovjetsko smeće napravljeno od zavarenog presovanog čelika sa zakivcima, sa masivnim zatvaračem i long-stroke klipom čiji je centar mase iznad ose cevi i koji se zbog toga bacaka u rukama i leluja prilikom paljbe. FN Scar 17 H je sofisticirana metoda. Al odvaljuje od života.Na 100 m je vrlo precizan.Samo pojedinačna ne rafalna paljba. Fn scar 17?To ovo? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 18 минута, Lady Godiva рече А што онда не би и педофила калашом кад је тако софистициран, него беизболку па удри? То је већ до сопствене слабости, а не општег добра и потпуно те разумем. Oću da pati više. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 9 минута, Muramasa рече Moja najveća vrlina je što nemam potrebu da napadam nekoga ko mi ništa nije skrivio. Nemam ništa protiv da uzvratim. Prva rečenca nije tvoja vrlina, već se podrazumijeva da ne treba napadati. Tvoja vrlina bi se pokazala samo ukoliko bi došao do srca osobe koja te napada, i do odgovora, šta ga je natjeralo da krene na tebe. Ne razlikuješ se od agresivne osobe ako učiniš što i on. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 2 минута, Muramasa рече Moje primarno oružje lako dolazi do srca, čak i kroz laki oklop. Kakvim se oružjem hvališ? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 9 минута, Kratos рече Oću da pati više. Па то ти и кажем, не радиш то само да би спречио њега у вршењу насиља, него да даш себи одушка. То је слабост. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 Управо сада, Lady Godiva рече Па то ти и кажем, не радиш то само да би спречио њега у вршењу насиља, него да даш себи одушка. То је слабост. Ne,radim to da bi sprečio njega u vršenju pedofilskg čina a ovo je moja lična satisfakcija što će da pati od posledica sprečavanja.Ne mogu da ih žalim.Ne smatram to slabošću veća bi slabost bila da budem indiferentan ko mali buda i ova četri majmuna koja sede i ne vide,ne čuju,ne govore i ne čine zlo.kao sedim i saosećam i to je kao super.Ma daj...Udri bagru bre.... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 To nije tvoja snaga @Muramasa, to je tvoja slabost. Pokazuješ mi snagu oružja iza kog se kriješ. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 Treniraš da se braniš. Dobro. Strah je čudo, i on tjera na sve i svašta. Ja ne treniram, mada ne kažem da se ne plašim, ali bih se osjećala jako slabo i nejako kada bih se sakrila iza oružja. Stani iza mene i neće te dirati niko. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 7 минута, Muramasa рече Moje primarno oružje lako dolazi do srca, čak i kroz laki oklop. Покушавам да провалим да ли си свестан колика си у ствари кукавица. Тај твој став, убити, пребити, пуцати... то је све само твој начин да се заштитиш од других. Твој трип надчовека је у ствари одраз твоје несигурности и немоћи. Да си икада пробао да некоме отвориш срце (и не на морбидан начин који ти пада на памет) видео би да је за потребно имати храбрости. Теже је пред другим плакати него га ухватити за гушу. Не веруј ми на реч, него пробај некад. Juanito, Ayla , GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 @Ayla Сад видим и твоје поруке. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 Управо сада, Muramasa рече Valjda sam rekao da ne nosim to oružje svakodnevno, pa da se krijem iza njega. Kada ga nosiš? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 Inače malo mi je smešno da se hrišćani gnušaju nasilja.Pa sam Hristos u Otkrivenju govori o gaženju neznabožaca i sledbenika sotone i da će mu haljine biti crvene od krvi...u prvom dolasku je bio kao jagnje umiljato u drugom dolazi sa SILOM I SLAVOM. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 Управо сада, Kratos рече Inače malo mi je smešno da se hrišćani gnušaju nasilja.Pa sam Hristos u Otkrivenju govori o gaženju neznabožaca i sledbenika sotone i da će mu haljine biti crvene od krvi...u prvom dolasku je bio kao jagnje umiljato u drugom dolazi sa SILOM I SLAVOM. Ja se ponekad plašim tebe. Кратос је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука