Лидија Миленковић Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 Управо сада, Lady Godiva рече Не знам шта је горе излетети и осудити или ћутати (ћутање је знак одобравања). Mislim da je najgore cutati pred onim koji cini neko zlo ( bilo da to cini svesno ili nesvesno ), a olajavati ga kod drugih. Ayla , Lady Godiva, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 3 минута, Lady Godiva рече Не знам шта је горе излетети и осудити или ћутати (ћутање је знак одобравања). Углавном... Ова песма, тј рефрен, ми се мота по глави: It's so loud inside my head With words that I should have said And as I drown in my regrets I can't take back the words I never said Do I give enough?Do I love enough?Do I live enough?Did I ever give up onAnyone I shouldn't have?Do I risk enough?Do I forgive enough?Do I trust enough?Am I good enough? АлександраВ, -Владимир-, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 7 минута, Ayla рече Jedan moj brat mi je dao dobar savjet - Ne pomaži uvijek, jer možda činiš zlo. Oslanjaju se ljudi na tu pomoć i ne nauče se nikada boriti. Ne stvaraj parazite! ... Pljas! Kad sam bio mali deca, pa treba da provezbam za kontrolni iz matematike, pa mi cale pomaze, a on krene natenane da lista zadatke, pa uziva u njima, pa rascljanjuje postupke, a ja hocu da iskocim iz koze, imam kontrolni sutra, samo hocu da zavrsim sa time, necu da se unosim u te dosadne probleme, treba mi instant resenje... Nisam shvatao sta mi je radio! Ayla , "Tamo daleko", АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 Ту има улогу и страх. Страх је веома моћно оружије зла и то важи за оно у себи и зло које нас окружује. Ако неко неког туче, а то гледа човек који се плаши да и он не добије батине, велико је питање да ли ће ишта предузети и ако је добар човек. Исто тако може да се појави страх да човек не може да обузда оно што је лоше у себи. Најмоћније оружије против зла је храброст да се суочиш са тим и зло гледати у очи. "Tamo daleko", Лидија Миленковић, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 12 минута, Ayla рече Koliko pomažemo i drugima i sebi time? Da li je naša procjena dobra? Jesmo li dovoljno mudri da procijenimo kada treba pružiti ruku, i da li griješimo ako je pružamo stalno? Jedan moj brat mi je dao dobar savjet - Ne pomaži uvijek, jer možda činiš zlo. Oslanjaju se ljudi na tu pomoć i ne nauče se nikada boriti. Ne stvaraj parazite! ... Pljas! ne smijes mnogo pomagati nikome, zato sto je to greh, ne smijes mijenjati neciji zivot jer to nije tvoj posao, nisi ti bolja od Boga pa da pomazes nekom kome je on namjenio sta mu i pripada, sto je tyrenutno za njega najbolje, ako li to cinis jako brzo ces ostati bez te moci, ja sam to debelo platio u zivotu АлександраВ, "Tamo daleko" and Phoebe је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 Управо сада, drvce рече Kad sam bio mali deca, pa treba da provezbam za kontrolni iz matematike, pa mi cale pomaze, a on krene natenane da lista zadatke, pa uziva u njima, pa rascljanjuje postupke, a ja hocu da iskocim iz koze, imam kontrolni sutra, samo hocu da zavrsim sa time, necu da se unosim u te dosadne probleme, treba mi instant resenje... Nisam shvatao sta mi je radio! Nisam shvatila moju mamu kada je rekla - Ne drži dijete za ruku cio život. Pusti da padne, i neka osjeti bol, ali budi tu da podigneš svoje dijete i vidaj mu rane. Djelovalo je tako okrutno. Zašto bih vidala ono što mogu spriječiti? Danas shvatam, to su najbolje lekcije, mada i najbolnije. Opet mislim da je okrutno, ili je sam život okrutan... ne znam. drvce and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 1 минут, Ayla рече Do I give enough?Do I love enough?Do I live enough?Did I ever give up onAnyone I shouldn't have?Do I risk enough?Do I forgive enough?Do I trust enough?Am I good enough? Управо се тако осећам. АлександраВ and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 1 минут, kordun рече ne smijes mnogo pomagati nikome, zato sto je to greh, ne smijes mijenjati neciji zivot jer to nije tvoj posao, nisi ti bolja od Boga pa da pomazes nekom kome je on namjenio sta mu i pripada, sto je tyrenutno za njega najbolje, ako li to cinis jako brzo ces ostati bez te moci, ja sam to debelo platio u zivotu Ovo je bila tvoja lekcija. Ti si taj brat I tebe sam doživljavala kao okrutnog, ali kada sam se najviše borila, i kada mi je najviše snage trebalo, pričala sam sa tobom, koji si sjekao i gazio svaku slabost. Pomogao si tada, i hvala. Naučila sam i postigla dosta. "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 1 минут, Lady Godiva рече Управо се тако осећам. ... drago mi je. Znači da imaš dušu. АлександраВ and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 10 минута, Лидија Миленковић рече Mislim da je najgore cutati pred onim koji cini neko zlo ( bilo da to cini svesno ili nesvesno ), a olajavati ga kod drugih. Slabost, a ona vodi zlu. Лидија Миленковић and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 16 минута, Лидија Миленковић рече Mislim da je najgore cutati pred onim koji cini neko zlo ( bilo da to cini svesno ili nesvesno ), a olajavati ga kod drugih. Да, али овде причаш о конкретном злу, али сви добро знамо да зло има много лепих, заводљивих и не тако очигледних лица "Tamo daleko", Lady Godiva and Кратос је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 S obzirom da nisam ni duhovnik ni psiholog, trudim se da se sto vise skoncentrisem na neki postupak (ne na subjekta) i onda mi je mnogo lakse da reagujem i u slucaju sebe i drugih. АлександраВ and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 14 минута, Ayla рече Ovo je bila tvoja lekcija. Ti si taj brat I tebe sam doživljavala kao okrutnog, ali kada sam se najviše borila, i kada mi je najviše snage trebalo, pričala sam sa tobom, koji si sjekao i gazio svaku slabost. Pomogao si tada, i hvala. Naučila sam i postigla dosta. Previse me hvalis, pokacicemo se) Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 42 минута, Ayla рече Upravo zbog ovog pitanja -" Otkud ti znaš šta je u njegovoj duši?", ne sudim dok se ne uvjerim...a opet pitanje, da li sam u pravu? пре 31 минута, Ayla рече Koliko pomažemo i drugima i sebi time? Da li je naša procjena dobra? Jesmo li dovoljno mudri da procijenimo kada treba pružiti ruku, i da li griješimo ako je pružamo stalno? Jedan moj brat mi je dao dobar savjet - Ne pomaži uvijek, jer možda činiš zlo. Oslanjaju se ljudi na tu pomoć i ne nauče se nikada boriti. Ne stvaraj parazite! ... Pljas! Па, ја свакако, тј. очигледно нисам сконтала тему али сматрам (што се првог цитата тиче) да уопште не мора да се суди и осуђује човек, него управо његова дела и то на основу самих дела. Што се процене тиче и тога колико је и да ли је уопште добра - ми никада немамо све информације па и не можемо говорити о томе, али то не значи да не треба да реагујемо па макар и погрешили у тренутачној процени. И мислим да се верујући људи превише плаше грешака... florenntina је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 6 минута, kordun рече Previse me hvalis, pokacicemo se) Ne bi bio prvi put da se pokoljemo. Ćuti i trpi sada! ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука