Lady Godiva Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 1 минут, Muramasa рече Ako je trenutak pre toga urlao "Allahu akbar" i mahao talibanskom zastavom ili se polno opštio sa kozom, nema sumnje da je prljav. Наравно да Ирачани полно опште са козама и зато их Американци из удружења за заштиту животиња санкционишу, тако што их све побију. пре 3 минута, Muramasa рече Čovek treba da bude prevaziđen i zato ne treba težiti ljudskosti, nego nadlčoveku. Стално спомињеш надчовека, имаш ли идеју како превазићи застарелог човека, генетски инжењеринг, роботика..? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 23 минута, Muramasa рече mi nikada neće biti žao .... niti i jedne budale koja strada zbog sopstvene gluposti. Чини ми се да се ово уклапа у тему. Да ли позајмљивати новац некоме ко нпр. има проблем са коцкањем или не? Сажаљења и емпатије су најмање битне, често сувишне. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 3 минута, Џуманџи рече Чини ми се да се ово уклапа у тему. Да ли позајмљивати новац некоме ко нпр. има проблем са коцкањем или не? Сажаљења и емпатије су најмање битне, често сувишне. Ако позајмљујеш новац коцкару, то је помагање зависнику да дође до онога од чега зависи, као да си наркоману дала за фикс. Само одмажеш. Још за те будале којих не треба да нам буде жао... То је све субјективно, свако може ући у тај круг зависно од критеријума. Мурамашу заболе за 80% планете. Ако не постоји емпатија, онда ја могу рационално да закључим да је планета пренасељена и да би било потребно елиминисати половину становништва. Смањено сиромаштво, загађеност, више ресурса нама, ма милина једна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 Dug je tekst, pa stavljam samo smernicu. http://znakoviporedputa.com/religija-i-zivot/464-apsolutno-zlo "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 20 минута, Џуманџи рече Да ли позајмљивати новац некоме ко нпр. има проблем са коцкањем или не? Ne. "Uhapsiti" i na silu odvesti: http://imh.org.rs/organizacione-jedinice/klinika-za-bolesti-zavisnosti/ Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 Ма, слажемо се, људи, само сам навела пример (јер никад не позајмљујеш за коцку, него за "најпотребније", пошто "је престао"). пре 6 минута, Lady Godiva рече Ако не постоји емпатија, онда ја могу рационално да закључим да је планета пренасељена и да би било потребно елиминисати половину становништва. Шта знам, мени не треба емпатија да бих прихватила чињеницу да други животи вреде исто колико и мој. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 9 минута, Muramasa рече Ni oni mu ne mogu pomoći ako sam sebi neće da pomogne. Ideja da čovek treba da se oslobodi poroka treba da potekne iz njega samog. Tako je. Zato ide hapsenje, da izadje iz svojih ustaljenih obrazaca koji ga razaraju. Edit: Namerno ili ne, napisao si pomogne, umesto pomaze. To je proces (napor) koji mora da usvoji i primenjuje nadalje. Neverending story. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 2 минута, Muramasa рече Ni oni mu ne mogu pomoći ako sam sebi neće da pomogne. Ideja da čovek treba da se oslobodi poroka treba da potekne iz njega samog. Управо. То је негде и одговор на тему, тј. недоумице... Ayla је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 29 минута, Muramasa рече Ako neko veruje da treba ubijati one koji su druge vere, ili one koji koriste svoju slobodu govora, ili ne veruju, ili su gejevi... Са овим се слажем, муслиман који неће да живи у миру или прибегава насилним средствима ширења своје идеологије - мора да иде са овог света. Тако треба реаговати на агресију радикалне муслиманске стране. И у Светом Писму се наглашава значај мира: Блажени миротворци, јер ће се синови Божији назвати (Мт. 5; 9). пре 29 минута, Muramasa рече Islam nije religija Ово не може баш да се каже, Ислам је религија и идеологија у исто време, тј. удваја се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 13 минута, Muramasa рече Ako neko veruje da treba ubijati one koji su druge vere, ili one koji koriste svoju slobodu govora, ili ne veruju, ili su gejevi... meni se čini da je jedino logično rešenje ubiti tog bolesnika. Ако ти верујеш да је сваки муслиман такав (иначе су најбројнији) онда си параноичан. Ако би да убијеш невиног муслимана онда се ово цитирано односи на тебе лично. пре 17 минута, Muramasa рече Kockaru, narkomanu, alkoholičaru... Потпуно се слажем. пре 17 минута, Muramasa рече Što se tiče institucionalne, socijalne pomoći Идеја је добра. Изводљивост и резултати зависе од тога у какву је економију примениш. пре 20 минута, Muramasa рече trening pod povišenom gravitacijom, život na surovijoj planeti, posebni režimi treninga i ishrane... За сурови тренинг и исхрану се слажем, друга планета је за сада нереална. Остало је све крпљење старог човека. И све се односи на тело. Интелект ништа, остаће људи задрти?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 3 минута, Muramasa рече Ne bih se složio da svi životi jednako vrede. Samo u Srbiji postoje ljudi koje bih po stranačkoj pripadnosti ostavio da crknu, ako bi im životi zavisili od mene. Најгоре је што капирам да си бар делимично озбиљан, али ми је и даље смешно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 2 минута, Muramasa рече Ako se nije jasno ogradio od ove bolesti, nije nevin. On je onda jedno polje u Minesweeper-u za koje se nikada ne zna kada će pući i pokazati svoje pravo lice. Нисам читала Куран, а верујем да није ни већина њих. пре 4 минута, Muramasa рече Biološka besmrtnost i regeneracija nisu krpljenje. Извини, немам појма зато и питам. Срећно теби са регенерацијом, ја имам други план за бесмртност. Sanja Т. and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 3 часа, АлександраВ рече Извините на подужој причи. Hvala na priči, dina je, međutim, opštepoznato je pravilo u medicini - neprijatelj rani, prijatelj pacijentu, tako da je ovo jedan od primjera da emotivno ili fizički teški momenti, veoma su korisni, a nekad i neophodni. Jednako kao amputacija nekroznog tkiva...etc. Znači, nešto što je invazivno, ne mora biti i oličenje zla. Mene interesuje da li naše dobro, ili naše pozitivno djelovanje može kao krajnji rezultat imati zlo? Pri tom ne mislim na pomaganje zla, tipa: pozajmljivanje novca kockaru ili ovisniku, kako već pomenuše, ili finansiranje bilo kakve radnje ili djela, a da smo pri tom sigurni da činimo zlo. Da li time što ne kažemo ništa ružno, ili okrećemo glavu od istog, mi zaista ne činimo zlo? Negde sam sigurna da slijedeći načela Mizaru, Kikazaru, Ivazaru, direktno negiramo četvrti kodeks - ne činim zlo. Лидија Миленковић, АлександраВ and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 2 часа, Лидија Миленковић рече Sigurno ne bih mogla da prodjem ne preduzevsi nista. Ako su 3 na 1, pa se ja umesam, onda je 3 na 2, sto nije tako strasno, a ako je ocito da ne bih mogla da mu pomognem, a i sama bih sigurno stradala, onda bih pozvala pomoc (pozvala policiju mobilnim, vristala, zvonila na vrata obliznjih kuca......). Kada je moj mladji sin bio klinac od 10/11 god. Video je tipa kako provaljuje u prodavnicu u komsiluku. Mirno je prosao, kao da ga ne vidi, i cim je usao u kucu pozvali smo policiju. Баш тако Лидија, увек треба нешто да се уради. Лидија Миленковић and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 пре 4 минута, Muramasa рече U Britaniji su uoči 2. svetskog rata bila dva istaknuta političara. Jedan je bio retardirani Nevil Čemberlen koji je mislio da se dogovorio sa Hitlerom, delio je naciste na zle i dobre i drvio neku priču kakvu danas slušamo od sjw-ova, i ostalih libtard levičara. Bio je tu i jedan pametan čovek po imenu Vinston Čerčil. On nije pravio razliku među nacistima, nego je znao da ih sve treba pobiti. Išlo je čak dotle da su mu uskratili gostovanje na jednoj radijskoj emisiji, zato što je promovisao "nacifobiju". Prava je sreća da su ga poslušali. Нису сви Немци били нацисти. Неки су само гледали да сачувају живу главу тако што нису ништа учинили да спрече злочин, по мом мишљењу то их чини саучесницима (али онда је цела Србија снс саучесник и ти би нас све оставио да поцркамо, можда и треба тако). И опет нису сви Ирачани, Сиријци, Авганистанци терористи. Ја не бих убила сто људи када бих знала да је међу њима један који није убица, а осталих 99 јесте. Ти би очигледно убио и десет хиљада, ако је само један терориста. Let's agree to disagree. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука