Jump to content

Моји форумски почеци

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 6. 1. 2017. at 13:15, БанеЛ рече

Форумаши моји драги, ево једне теме која ми је пала на памет.

Треба да наведете кога сте првог уочили на форуму када сте дошли, на којој сте теми прво писали, да ли вам неко недостаје из тог времена, шта је форум променио у вашем животу итд.

Expand  

Mislio sam da ću lako odgovoriti na pitanja, ali...uopšte ne mogu da se setim kad sam došao. Piše oktobar 2010. ali ne mogu da se setim tog vremena.

Bio sam registrovan na BSN i na Verujem. Na ovom drugom sam i nešto pisao sem što sam čitao. Kadf se Verujem ugasio čuo sam za Pouke i sećam se da sam tada kapirao da je to zapravo Verujem u novom izdanju. Registrovao sam se ali nikad nisam bio nešto mnogo aktivan. Dođem malo pa odem na duže i tako sve do nedavno kad sam se, čini mi se, ustalio.

Koga sam primetio ?

Opet mi je teško da odgovorim jer meni granica između Verujem i Pouka skoro da i ne postoji. Sećam se Nisizawe, Marinkovića (Radomira), Grizlija koji se tada drugačije zavao, Obija, Rakića...ali odakle ih se sećam, pojma nemam. Bio je i neki Živa, taj je bio super...ali on je sa Verujem 100%. :D

Da li mi neko nedostaje ?

Iz tog davnog vremena ne, ali trenutno mi nedostaju Grizli Adams i Juanito.

Šta mi je forum novo doneo ?

Bolje sam uspeo da uočim tu neku neuniformnost i širinu pravoslavlja. Volim da pročitam različita mišljenja a to mi je forum omogućio.

Kod mene je problem što sam sad u takvoj fazi da mi se više zeza neko što me zanima teologija. Valjda kriza srednjih godina. :D

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • Одговори 78
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Хајде, дајте неке нове податке. Неће газда више да ме плаћа, ништа интересантно му нисам рапортирао откад себе. :)))

Шалим се, има оних који су се усталили на овом форуму, па би могли да дају допринос овој теми. :skidamkapu:

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Mogu li i novi clanovi? Dok im je jos sveze pamcenje :-)

Prvo, na poukama sam kao gost vec sigurno ima preko godinu dana. Uglavnom su me zanimale verske i politicke teme.

I otvorih nalog i odmah pojurih na one opustenije i naletih na Nesa i naumih da odbranim zenski rod od generalizacija. Odustah na vreme zahvaljujuci ostalim forumasima. :-)

Ovo je sve trebala da bude sala, da se ko ne uvredi. :-)

Подели на овим сајтовима

On 15. 12. 2018. at 16:23, БанеЛ рече

Хајде, дајте неке нове податке. Неће газда више да ме плаћа, ништа интересантно му нисам рапортирао откад себе. :)))

Шалим се, има оних који су се усталили на овом форуму, па би могли да дају допринос овој теми. :skidamkapu:

Expand  

Ево брате, стижем :) ред би био да ти газди не буде досадно ;) а и теби нек' је корисно, мислим, економично :))) Давно то беше, чек' да видим, да, преко две године.. Реших ја да баталим са романтиком, рекох себи, доста бре више Иване, не булазни. И..међутим, дођох на Поуке и схватих.. ма не може песник без слова и кућа без крова, не иде, тако и ја.. Заглавих опет у романтици :0426_feel::)))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...