Avocado Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 1 hour ago, Ana Bjelan рече Nije isto Potop i samoubilacki cin. A ko je rekao da je isto??? Цитат Kao sto rekoh kao sto postoji dobro postoji i zlo. Zlo vlada u ovom svetu, ali je zivot i smrt u Bozijim rukama. To ne daje za pravo nekim bolesnicima da dignu ruke na sebe. Ipak oni to cine, jer postoji slobodna volja... Niđe veze sa porukom na koju repliciraš... po običaju... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 пре 55 минута, Ana Bjelan рече Meni se cini da kod ateista nema mnogo iskusenja. Jednostavno nisu mnogo interesantni... Kako neprijatelj otprilike razmislja: Evo ovi ni ne znaju za Boga, daj da napadnemo one tamo sto nesto znaju, jer su oni opasniji. Njima je vise dato. Код свих има искушења, јер сви живимо у истом свету и од свих се доста очекује. С тим што се од оних којима је више дато очекује више. Ana B., елТорнеро and Goku је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 пре 46 минута, Ana Bjelan рече Bog nece nikoga da spasava na silu. Ne moze On da te spasi ako ti neces. Само једно питање кад већ причамо о еволуцији.. Шта ти мислиш ко ће се то спасити? Да ли се може спасити човек који не поштује закон? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 пре 37 минута, Lady Godiva рече Само једно питање кад већ причамо о еволуцији.. Шта ти мислиш ко ће се то спасити? Да ли се може спасити човек који не поштује закон? ne moze niko da zna ko ce se spasiti, al ako ti je Bog vec dao zakon, a ti ga krsis, pa ne mozes bez pokajanja da se spases. To je moje misljenje, al na to pitanje nek ti odgovori neko strucniji kad smo vec kod evolucije Eto interesantno bi bilo da se postavi pitanje sta je sa onima kojima nije dato da poznaju zakon, da li to kod njih deluje na nivou savesti koju imamo od Boga? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 пре 45 минута, Avocado рече A ko je rekao da je isto??? Niđe veze sa porukom na koju repliciraš... po običaju... Evo sta ti nije jasno pitaj. Mozda nisam neki strucnjak al vise znam od jednog ateiste po pitanju toga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 пре 3 часа, cloudking рече Hoces da kazes da je bog jedina stvar koja te sprecava da ides naokolo i radis sve sto padne na pamet? E sad vidi, imas mene koji ne poznajem boga i zivim zivot sa najdubljim postovanjem prema ljudima i okolini i imamo tebe koja bez boga ne bi znala da razlikuje dobro i zlo... i ti mene pitas zasto nisam vernik? Dal je nesto dozvoljeno ili ne, ne zavisi od boga... on je tu nemocan. PS. Odbijam da sebe trujem propagandnim subjektivnim (lazljivim) dokumentarcima. Pametan covek moze da parafrazira to sto zeli da kaze. Ako si i sama odlgedala video (u sta duboko sumnjam) onda mi parafraziraj, predstavi mi tacke koje su u vezi sa tvojom argumentacijom i postavi pitanje na koje cu ja s osobitim zadovoljstvom da odgovorim. Klipove ne gledam nego razgovaram sa ljudima. Sjajan koncept, preporucujem da probas a davljenje u klipovima ostavi artemitima, antivakcerima i kreacionistima Mozda ti postujes ljude spolja al pitanje je kakve su tvoje misli. To samo Bog zna. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 пре 1 сат, Ana Bjelan рече Evo sta ti nije jasno pitaj. Mozda nisam neki strucnjak al vise znam od jednog ateiste po pitanju toga Po pitanju čega? Opet si negde odlutala u svojoj glavi... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 пре 1 сат, Ana Bjelan рече Mozda ti postujes ljude spolja al pitanje je kakve su tvoje misli. To samo Bog zna. Menu je zanimljivo da iz celog mog posta ti najmanje paznje obracas na najvazniju stvar- ne demantujes moj navod da bez boga ne bi umela da razlikujes "dobro i zlo"... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 пре 3 часа, Ana Bjelan рече ali taj zakon ne vazi za ateiste, tako da bez brige Ne vazi?! Ekstra! Znaci idemo u raj bez obzira na to kako se ponasamo! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 5 часа, cloudking рече Ne vazi?! Ekstra! Znaci idemo u raj bez obzira na to kako se ponasamo! za tebe nisam sigurna, nisi rezervisao kartu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 1 сат, Ana Bjelan рече za tebe nisam sigurna, nisi rezervisao kartu Kakvu kartu? Sama si rekla da za ateiste ne vaze ti zakoni? Cini mi se da moras mnogo vise da obracas paznju na to sta pises. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 Опет рат "верника" који оспоравају ТЕ и "атеиста" који је подржавају. Узалуд приче да су темеље ТЕ ударили људи из цркве, узалуд понављања да су и овде на форуму најпоткованији браниоци ТЕ верујући православци. Јелена011 and Goku је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 16 часа, Avocado рече Po pitanju čega? Opet si negde odlutala u svojoj glavi... pa po pitanju toga da li ti je bolje da ostanes ateista Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 2 часа, Дидим рече Опет рат "верника" који оспоравају ТЕ и "атеиста" који је подржавају. Узалуд приче да су темеље ТЕ ударили људи из цркве, узалуд понављања да су и овде на форуму најпоткованији браниоци ТЕ верујући православци. ako je tako nek se oglase da ja i ovi ateisti odmorimo malo :)))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 1 минут, Ana Bjelan рече ako je tako nek se oglase Mnogi nemaju dovoljno hrišćanske dugotrpeljivosti. Za razliku od cloudkinga i Avocada Justin Waters, Милан Ракић, Lady Godiva and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука