Jump to content

Проф. др Радмило Рончевић о заблудама теорије еволуције

Ignjatije

Препоручена порука

пре 4 минута, Јанко рече

Јок, вала!
(Што би рекла она баба што су је питали зна ли коју турску реч).
;)

Onda ne znam šta podrazumevaš pod "neodarvinizam"...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ana Bjelan рече

Avokado i Oblak su kao Ivica i Marica izgubljeni u sumi i sad ce da stignu do kucice od cokolade.

Шта му ти онда дођеш у тој бајци?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, RYLAH рече

12:smeha:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ana Bjelan рече

ja ne zivim u bajkama

Онда више не малтретирај саговорнике. Ако буду осетили порив да се спасу, неће да дођу код тебе, и сигурно неће на силу.

Батали људе, овде свако има право на своје уверење, све сок је пристојан и поштује саговорника. Ти не поштујеш саговорнике.

Унормали писање.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Онда више не малтретирај саговорнике. Ако буду осетили порив да се спасу, неће да дођу код тебе, и сигурно неће на силу.

Батали људе, овде свако има право на своје уверење, све сок је пристојан и поштује саговорника. Ти не поштујеш саговорнике.

Унормали писање.

moram malo da ih "maltretiram" :)

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Ana Bjelan рече

Iako kao što bi rekao i Karelin teolozi evolucionisti ili moderni bogoslovi će više osramotiti Bibliju od ateističkih kleveti; oni se uvredljivije okreću Bogu od ateista koji poriču Njegovo postojanje

Пусти Карелина. Читај Пајсија и Порфирија.

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, RYLAH рече

Konobar!

Jedno pivo za Rileta...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, cloudking рече

Odma da ti kazem ja ne gledam klipove koji su postavljeni umesto odgovora. Ako imas nesto da kazes napisi, a ako imas zanimljivi klip da pogledam prvo objasni o cemu se radi... zivot je prekratak a ja sam vec previse minuta zivota nepovratno poklonio apsolutnim glupostima sa youtubeta...

pa to sto si rekao da za tebe ne postoji dobro i zlo me asociralo na ovaj video gde kaze pa zar nam je sve dozvoljeno

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Ana Bjelan рече

pa to sto si rekao da za tebe ne postoji dobro i zlo me asociralo na ovaj video gde kaze pa zar nam je sve dozvoljeno

Kao sto rekoh,objasni sta si htela da kazes, video nisam otvarao.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, cloudking рече

Kao sto rekoh,objasni sta si htela da kazes, video nisam otvarao.

ajde ajde ne budi lenj. Meni je taj dokumentarac jako lepo uradjen. Prva epizoda se tako i zove "Sve je dozvoljeno" Znaci postavlja se pitanje: ako nema Boga sve je dozvoljeno?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...