Avocado Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 4 минута, Јанко рече Јок, вала! (Што би рекла она баба што су је питали зна ли коју турску реч). Onda ne znam šta podrazumevaš pod "neodarvinizam"... Аурор је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 5 минута, Ana Bjelan рече Avokado i Oblak su kao Ivica i Marica izgubljeni u sumi i sad ce da stignu do kucice od cokolade. Шта му ти онда дођеш у тој бајци? Аурор, Paradoksologija, Juanito and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Управо сада, RYLAH рече Шта му ти онда дођеш у тој бајци? ja ne zivim u bajkama Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 2 минута, RYLAH рече Шта му ти онда дођеш у тој бајци? RYLAH, Милан Ракић and Avocado је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Управо сада, Ana Bjelan рече ja ne zivim u bajkama Онда више не малтретирај саговорнике. Ако буду осетили порив да се спасу, неће да дођу код тебе, и сигурно неће на силу. Батали људе, овде свако има право на своје уверење, све сок је пристојан и поштује саговорника. Ти не поштујеш саговорнике. Унормали писање. Lady Godiva, Аурор, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 1 минут, RYLAH рече Онда више не малтретирај саговорнике. Ако буду осетили порив да се спасу, неће да дођу код тебе, и сигурно неће на силу. Батали људе, овде свако има право на своје уверење, све сок је пристојан и поштује саговорника. Ти не поштујеш саговорнике. Унормали писање. moram malo da ih "maltretiram" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 5 часа, Ana Bjelan рече Iako kao što bi rekao i Karelin teolozi evolucionisti ili moderni bogoslovi će više osramotiti Bibliju od ateističkih kleveti; oni se uvredljivije okreću Bogu od ateista koji poriču Njegovo postojanje Пусти Карелина. Читај Пајсија и Порфирија. Жичанин, Јанко and елТорнеро је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 40 минута, RYLAH рече Шта му ти онда дођеш у тој бајци? Konobar! Jedno pivo za Rileta... RYLAH, Аурор, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 пре 8 часа, Жика рече Пусти Карелина. Читај Пајсија и Порфирија. al sto se ovakvih pitanja tice radije pitam Karelina. On je dubok i ide do kraja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 пре 23 часа, Јанко рече Не неодарвинистичке. Ako možeš na nekoj drugoj temi da objasniš meni i @Avocado šta tačno podrazumevaš pod ovim, bili bismo zahvalni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 пре 55 минута, Аурор рече Ako možeš na nekoj drugoj temi da objasniš meni i @Avocado šta tačno podrazumevaš pod ovim, bili bismo zahvalni. a sto ne na ovoj temi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 пре 19 часа, cloudking рече Odma da ti kazem ja ne gledam klipove koji su postavljeni umesto odgovora. Ako imas nesto da kazes napisi, a ako imas zanimljivi klip da pogledam prvo objasni o cemu se radi... zivot je prekratak a ja sam vec previse minuta zivota nepovratno poklonio apsolutnim glupostima sa youtubeta... pa to sto si rekao da za tebe ne postoji dobro i zlo me asociralo na ovaj video gde kaze pa zar nam je sve dozvoljeno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 пре 6 минута, Ana Bjelan рече a sto ne na ovoj temi? Ili na ovoj, stvarno svejedno... Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 пре 30 минута, Ana Bjelan рече pa to sto si rekao da za tebe ne postoji dobro i zlo me asociralo na ovaj video gde kaze pa zar nam je sve dozvoljeno Kao sto rekoh,objasni sta si htela da kazes, video nisam otvarao. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 17, 2017 Пријави Подели Написано Април 17, 2017 пре 13 минута, cloudking рече Kao sto rekoh,objasni sta si htela da kazes, video nisam otvarao. ajde ajde ne budi lenj. Meni je taj dokumentarac jako lepo uradjen. Prva epizoda se tako i zove "Sve je dozvoljeno" Znaci postavlja se pitanje: ako nema Boga sve je dozvoljeno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука